fordark

Yetkin
Çok iyi yorumlar alan ve gerçekten iyi insanların çalıştığı bir yerde Switch OLED'ime ekran koruyucu taktırdım fakat tam ortadan en üstten aşağı kılcal bir çizik oldu. 24 saat içinde geçer dediler fakat 17-18 saat oldu geçmedi.

Bu tarz ufak detaylara çok takılan biriyim. Cihazı hareket ettirdikçe parlıyor o kılcal çizgi. Umarım direkt ekranın kendisi zarar görmemiştir. Sizce zamanla geçer mi?

Fotoğrafta tam anlaşılmıyor kendiniz görseniz çok rahatsız edici ama yine de fotoğraf çektim:

20250606_231818.webp

@Simon

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilcal cizik ciplak gozle goruluyor. Cizik gecmezse, satin aldiginiz yere durumu bildirin. Yani ben buradan goruyorum ve bana da rahatsiz edici geldi. Ayrica istersen bir ekran koruyucuyu sokmeyi dene. Ekrana mi yoksa kirilmaz cama mi hasar gelip gelmedigini ogrenirsin.

Gittiğim yer çok uzak bir şehirdi çünkü maalesef bu çipleme işlemini yapan etrafımda bir yer yoktu. Ailem takılma boş ver diyor ama sıfır aldığım cihazda niye çizik olsun? Oyun oynarken rahatsız oluyorum. Dediğiniz gibi belki geri götürürüm o yere ya da bu koruyucuyu sık ziyaret ettiğimiz bir telefoncu var ona götürüp Hepsiburada'dan başka bir Switch ekran koruyucu alıp ona mı taktırsam diye de aklımda bir plan var.

Normal ekrana olduğunu hiç sanmıyorum bence koruyucuya bir şey olmuştur.

Acaba işçilikten dolayı mı oldu? Sert ya da yanlış bir işlem olmuş olabilir insanlık hali. Bana böyle denmedi normal dendi ama of ya vallahi hiç beklemezdim böyle bir sorun yaşayacağımı. :D

Eğer elinizdeki nanoteknoloji harikası falan bir şey değilse o geçmez seni geçiştirmişler başlarından atmak için. Çizik çok büyük değil bence. Şimdilik idare et, daha sonra Amazon'dan kaliteli bir şey alıp kendin uygula.

Son düzenleyen: Moderatör: