Bay Anderson 52

Uzman
Yer
Antartika
Nintendo Switch OLED kullanıyorum ancak FIFA 25 (EA FC 25) oynarken oyun ciddi anlamda kasıyor.

Bu performans sorununun bildiğiniz bir çözümü veya yapabileceğim herhangi bir ayar var mıdır?

Çipli nasıl oluyor hocam? Amcam 30K'ya aldım diyordu, ondan anlarsınız belki.
Çipli olunca oyunları bilgisayardan atıp oynuyorsun korsan şekilde. Kartuşla mı oynuyorsun dijitalle mi? FC 25, benim 4050'li PC'de bile drop yiyordu. Switch'de kasması normal fakat oynanmayacak seviyede olmamalı.

Çipli olunca oyunları bilgisayardan atıp oynuyorsun korsan şekilde. Kartuşla mı oynuyorsun dijitalle mi? FC 25, benim 4050'li PC'de bile drop yiyordu. Switch'de kasması normal fakat oynanmayacak seviyede olmamalı.
Dijital hocam oynanmayacak seviyede değilde görüntü kalitesi leş transfer görüşmelerinde vs çok donuyor.

Maç yaparken mi kasıyor, yoksa arayüzde dolaşırken mi?
Arayüzde sıkıntı yok transfer görüşmelerinde birazda maçlarda kasıyor birde görüntü kalitesi kötü.

Dijital hocam oynanmayacak seviyede değilde görüntü kalitesi leş transfer görüşmelerinde vs çok donuyor.

Arayüzde sıkıntı yok, transfer görüşmelerinde, biraz da maçlarda kasıyor. Birde görüntü kalitesi kötü.
Görüntü kalitesi Switch için normal, Switch öyle güçlü bir cihaz değil. Maç içinde 30FPS'de çalışıyor, ben kasma yaşamadım belki 28'e falan düşüyordur, onu hissediyorsundur. Maçtaykenki ara sahnelerde 20'lere falan düşüyor, her cihazda öyle maalesef, ara sahneler kasıyor. Transfer görüşmelerinde animasyon yok atlaya atlaya gidiyor o da normal, öyle yapmışlar. Güncel bir oyun olduğu için portlarken bayağı kısmaları gerekiyor bu yüzden çok iyi çalışmıyor.

Arayüz de kasar mesela, arayüzde sorun yok dedin ama mesela kadro değiştirme ekranında falan çok ağır.