Friedhelm

Başarılı
Merhaba benim şu anda Nintendo Switch konsolum yok fakat 1 ay sonra gelecek, bende o gelene kadar Nintendo Switch üyeliği açıp kütüphaneyi doldurmak istedim. Eneba'dan nso üyeliği aldım, daha ucuz diye Japonya'yı seçtim, hesabın bölgesini Japonya'ya ayarladım ve PC'den Nintendo hesabına girdiğimde kod çalışmıyor. Kartla alma yerine gönderiyor bunun nedeni nedir çözülebilir mi?

Merhaba benim şu anda Nintendo Switch konsolum yok fakat 1 ay sonra gelecek, bende o gelene kadar Nintendo Switch üyeliği açıp kütüphaneyi doldurmak istedim. Eneba'dan nso üyeliği aldım, daha ucuz diye Japonya'yı seçtim, hesabın bölgesini Japonya'ya ayarladım ve PC'den Nintendo hesabına girdiğimde kod çalışmıyor. Kartla alma yerine gönderiyor bunun nedeni nedir çözülebilir mi?
Hesabına kayıtlı olan bir Nintendo cihazı yoksa, bir şey alamazsın diye biliyorum.

Nintendo'nun kendisi bölge değiştirmeye izin vermektedir. https://www.nintendo.com/au/support/articles/can-i-change-the-nintendo-switch-eshop-country/
Yüksek ihtimal kandırmaya çalıştığını anladı.

VPN ile mi girdin? Veya geçerli bir kart girmeni isteyebilir gizliden gizliye.

Son düzenleme:
Yüksek ihtimal kandırmaya çalıştığını anladı.

Vpn ile mi girdin veya geçerli bir kart girmeni isteyebilir gizliden gizliye.
VPN'e gerek yok ki :D? Nintendo hesabını istediğin bölgede kullanabiliyorsun, istediğin ülkenin eshopuna bağlanabiliyorsun, gift cardlarda da kredi kartına gerek yok, ben bir ara oyun almıştım, verilen keyi girdim hangi cihazdan oynamak istediğimi sordu kayıtlı cihazımı seçtim, oyun öyle hesapta aktif oldu. Bu arkadaşın daha cihazı yokmuş büyük ihtimal ondan hata veriyor.