Makaleler
23
Sorun şu: Nintendo Switch'de EA FC 25 indirdiğimde Fenerbahçe'de Talisca yok mesela. Daha da önemlisi Galatsaray'da da Osimhen yok. Tek tek elle transfer yapmak gerekiyor. Yani ne kış güncellemesi mevcut ne de transfer sezonu güncellemeleri. Bunu çipli Switch'de aşamazsınız. Çünkü sizden ayarlara girip güncelleme yapmanızı istiyor. Yani güncelleme yapmadan eski kadrolarla oynamak zorundasınız. @erdym bilgin var mı? Belki ben bir şeyi atlamışımdır. En son Update olan V1.79 Update'ini de yaptım. Sonuç aynı. Okuduğum bir Reddit gönderisinde spor oyunlarında güncelleme yapılmadığından bahsedilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun şu: Nintendo Switch'de EA FC 25 indirdiğimde Fenerbahçe'de talisca yok mesela. Daha da önemlisi Galatasaray'da da osimhen yok. Tek tek elle transfer yapmak gerekiyor. Yani ne kış güncellemesi mevcut ne de transfer sezonu güncellemeleri. Bunu çipli Switch'de aşamazsınız. Çünkü sizden ayarlara girip güncelleme yapmanızı istiyor. Yani güncelleme yapmadan eski kadrolarla oynamak zorundasınız. @erdym bilgin var mı? Belki ben bir şeyi atlamışımdır. En son Update olan v1.79 Update'ini de yaptım. Sonuç aynı. Okuduğum bir Reddit gönderisinde spor oyunlarında güncelleme yapılmadığından bahsedilmiş.

Online doğrulama yapıp dosyaları kabul ediyor olabilir. Pokemon oyunlarında da onay olayı var fakat internetsiz oluyor. Yapımcı EA olduğundan şaşırtmaz açıkçası.

Pokemon'da nasıl oluyor peki? Interneti kapatsak olur mu yani?

Online dediğim Nintendo serverlarından kontrol ediyor genelde Pokemon gibi oyunlar ama internet olmayan durumlarda istisna yapıp direk güncelleme seçeneği verdiğinden bir sorun yaşanmıyor. Zaten çipliyken eğer hala Nintendo sunucularını engellemediysen dikkatli olmanda fayda var çünkü ban yeme riskin çok yüksek. 90DNS uygulamasını kurdun değil mi?

Online dediğim Nintendo serverlarından kontrol ediyor genelde Pokemon gibi oyunlar ama internet olmayan durumlarda istisna yapıp direk güncelleme seçeneği verdiğinden bir sorun yaşanmıyor. Zaten çipliyken eğer hala Nintendo sunucularını engellemediysen dikkatli olmanda fayda var çünkü ban yeme riskin çok yüksek. 90DNS uygulamasını kurdun değil mi?
Kurdum. 90DNS'de tüm sunucular blocked olarak gözüküyor.