Makaleler
23
Cogunlukla talimatlar veriliyor fakat islem basit mantikla su sekilde isliyor;
  • Micro SD karti SD kart okuyucuya, SD kart okuyucuyuda PC'ye takin.
  • atmosphere klasorune girin.
  • Indirdiginiz Turkce yamayi kopyalayin ve atmosphere dosyasina yapistirin. Islem bu kadar. Bu yontem %90 calisir. Bazi yamalar ozel kurulum asamalari isteyebiliyor.
Kendinize iyi bakin. Nintendo Switch ile ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Çip takmadan, yama kurabilir miyiz? Ben de OLED var açıkçası çip taktırmak istemiyorum, bölge değiştirmek falan derken ucuza oyun alabliyorum, oyun konusunda sorun yok.

Ama işte merak ettiğim hususlar var, çip takmadan FPS kilidini kaldırmak, Overclock yapmak, yama kurmak vs.

Çip takmadan, yama kurabilir miyiz? Ben de OLED var açıkçası çip taktırmak istemiyorum, bölge değiştirmek falan derken ucuza oyun alabliyorum, oyun konusunda sorun yok.

Ama işte merak ettiğim hususlar var, çip takmadan FPS kilidini kaldırmak, overclock yapmak, yama kurmak vs.

Çip olmadan yazılım kilidi de açılmaz yani yapamazsın. Tek yöntem eski sürüm V1 cihazlarda rcm jig var bu sayede çip olmadan yapılabiliyor.

Ama işte merak ettiğim hususlar var, çip takmadan FPS kilidini kaldırmak, Overclock yapmak, yama kurmak vs.
Kuramazsin maalesef. Cip sart V1 disinda.