AC Rogue, port yanlış olmuş. Black Flag ile neredeyse aynı oyun Black Flag'e göre daha pütürlü deneyim sunuyor. Ama yine de oynanır.

Minecraft, genel olarak tüm konsollarda, hatta benim 4050'li bilgisayarda bile laglanıyor. Salak saçma bir optimizasyona sahip.

Oynamadım daha ama Witcher 3 ve Batman Arkham Knight muhtemelen zorlar.

AC Rogue, port yanlış olmuş. Black Flag ile neredeyse aynı oyun Black Flag'e göre daha pütürlü deneyim sunuyor. Ama yine de oynanır.

Minecraft, genel olarak tüm konsollarda, hatta benim 4050'li bilgisayarda bile laglanıyor. Salak saçma bir optimizasyona sahip.

Minecraft'da emek verilmis binalar insa ettigin zaman cok gec yukleniyor.

Batman'in yapımcıları port konusunda iyi ben hiç sorun yaşamadım ama Witcher olayı doğru yani öyle bir oyunu öyle bir cihaza atmak çok da doğru bir seçim değil önünü bile göremiyorsun büyük canavarlarda hemen kasmaya başlıyor.
Bunun dışında Pokemon violet docked modda idare etse bile handheld da arada bir donuyor. Açık dünya olduğundan ve aşırı leş bir optimizasyon doğal aslında.
FIFA serisi genel olarak diğer konsollara göre vasatın altında kalıyor.
Beni üzen bir diğer oyun xenoblade oldu. Dock da her ne kadar iyi olsa da handheld da çözünürlük 480p bile değil bence.

Bu oyununda sorunu yok sebebi PS2 grafikleri gibi servis edilmesi en ufak gölgelendirme bile yok desek yeridir.