- Makaleler
- 23
Denemedim ama bence dogru.
Minecraft'da emek verilmis binalar insa ettigin zaman cok gec yukleniyor.AC Rogue, port yanlış olmuş. Black Flag ile neredeyse aynı oyun Black Flag'e göre daha pütürlü deneyim sunuyor. Ama yine de oynanır.
Minecraft, genel olarak tüm konsollarda, hatta benim 4050'li bilgisayarda bile laglanıyor. Salak saçma bir optimizasyona sahip.
Oynamadım daha ama Witcher 3 ve Batman Arkham Knight muhtemelen zorlar.
AC Rogue, port yanlış olmuş. Black Flag ile neredeyse aynı oyun Black Flag'e göre daha pütürlü deneyim sunuyor. Ama yine de oynanır.
Minecraft, genel olarak tüm konsollarda, hatta benim 4050'li bilgisayarda bile laglanıyor. Salak saçma bir optimizasyona sahip.
Oynamadım daha ama Witcher 3 ve Batman Arkham Knight muhtemelen zorlar.
Hocam emmc'ye kurmak lazım Minecraft'ı. SD Kart sakat biraz, emmc olsa da geç yükleniyor ayrıca. Switch yetersşz geliyor.Minecraft'da emek verilmis binalar insa ettigin zaman cok gec yukleniyor.
Ben de emummc yok maalesef. Sadece cip var.Hocam emmc'ye kurmak lazım Minecraft'ı. SD Kart sakat biraz, emmc olsa da geç yükleniyor ayrıca. Switch yetersiz geliyor.
Hocam EMMC'ye kurmak lazım Minecraft'ı. SD kart sakat biraz, eMMC olsa da geç yükleniyor ayrıca. Switch yetersşz geliyor.