Makaleler
23
Sinirlenip oyunu sildiğim için video ve fotoğraf yükleyemiyorum. Oyunda menüler 20 FPS civarında çalışıyor; oyun akıcı değil. Konsol hissiyatından çok, RTX 2050 ile en yüksek ayarlarda oyunu açmışım gibi bir deneyim sunuyor. EA Sports tarafından çıkarılan en kötü oyun portu bana göre şimdilik. Sadece para kazanmak için yapılmış bir port. Ben çipli Switch’te oynadım; memnun kalmadım. Neyse ki cebimden para çıkmadı, sadece zaman kaybı oldu. Switch sahiplerine duyurulur.

FC 25 de aynıydı, oyunu almayı düşünüyordum ve Switch'e alırım diyordum ama performansı aynıymış. Eski FIFA'lar daha iyidi.
Alırsan kadro dışında hiçbir şey değişmeyecek. Grafik aynı. Fakat oyunun akıcılığı daha da düşmüş. FC 25'i denedim geçen sene.

Alırsan kadro dışında hiçbir şey değişmeyecek. Grafik aynı. Fakat oyunun akıcılığı daha da düşmüş. FC 25'i denedim geçen sene.
Yok PC'ye alırım artık, güzel bir indirim gelirse. Kutulu FIFA 19 aldım ikinci el, 60FPS, miss gibi oynuyorum. Menüde de akıcı gayet. FIFA 19'dan sonra çıkan ve 23 kadar ki tüm FIFAlar legacy edition olarak çıkmış, keşke FC 24'ten sonrasına da öyle yapsalardı.

Yok PC'ye alırım artık, güzel bir indirim gelirse. Kutulu FIFA 19 aldım ikinci el, 60FPS, miss gibi oynuyorum. Menüde de akıcı gayet. FIFA 19'dan sonra çıkan ve 23 kadar ki tüm FIFAlar legacy edition olarak çıkmış, keşke FC 24'ten sonrasına da öyle yapsalardı.
Tamamen EA'nin problemi. Ayrıca bu portu onaylayan Nintendo'yu kınıyorum.

Güzel ittiriyorlar, paradan ziyade kaliteli oyun yapmak umurlarında olsalardı eski motoru güncelleyip Switch'e özel getirirlrerdi. Bence iyi de satardı yani, 22 tane adam, yemyeşil saha, 2 tane kale, biraz seyirci. Neyi bu kadar optimizasyon meselesi haline getiriliyor anlamıyorum. FİFA 15 ile FC 25'in görüntü olarak ne kadar farkı var Allah aşkına :D