Detaylar
Kim cevapladı?Yanlış bir şey yok gibi görünüyor. Elinizde varsa kalın termal pedleri de yenileyin VRAM'ler ve transistörler için.
mr.esat 45
Üstün
O mor olan kısımları mı yenileyeyim? O biraz zor bir işlem değil mi?Yanlış bir şey yok gibi görünüyor. Elinizde varsa kalın termal pedleri de yenileyin VRAM'ler ve transistörler için.
0xraptoRwave 1
Üstün
Zaten faz değiştirip sıvı forma geçiyor, sorun göremedim.
mr.esat 45
Üstün
Hayret ya, sıcak çalışıyor gibi geliyor bana niyeyse.Zaten faz değiştirip sıvı forma geçiyor, sorun göremedim.
80 dereceyi çok nadir geçiyor ama yani, daha serin testleri gördüm YouTube'da ve acaba yanlış bir şey yapmış olabilir miyim diye düşündüm.
PTM7950'nin pumpout yapması oldukça zor biliyorum ama oyun oynarken cihazımın altına sonradan eklediğim ufak kaldıraçlar ile cihaz çapraz halde duruyor. Pumpout yapmış olabilir mi çapraz olması yüzünden peki?
- Makaleler
- 14
Bu konuya o kadar çok şey yazıp yazıp sildim ki... Konu Nitro 5 modeli olunca...
Göründüğünden basit bir işlem. Bende AN515-58 vardı ve yenilemiştim. Acer bu konuda çok başarısız kalmış.O mor olan kısımları mı yenileyeyim? O biraz zor bir işlem değil mi?
mr.esat 45
Üstün
Acer'in stok termal iletkenleri gerçekten de berbat. İlk PTM7950 sürüşümde çağ atladım resmen.Bu konuya o kadar çok şey yazıp yazıp sildim ki... Konu Nitro 5 modeli olunca...
Göründüğünden basit bir islem. Bende AN515-58 vardı ve yenilemiştim. Acer bu konuda çok başarısız kalmış.
Peki hocam O küçük küçük mor macunları silmek ve üzerine sıvılaşabilecek bir şey sürmek sakat değil mi? PTM7950 sonuçta sıvılaşıyor, onların üzerinden akabilir mi acaba anakarta?
Özellikle işlemcinin etrafındaki yerler. Onlara sürmem gerekiyor mu? Tam oalrak nerelere sürmem gerekiyor?
İzopropil alkol bulursanız çıkarması rahat olur hocam. Basit bir işlem aslında.
Tabi ki oralara PTM7950 uygulamayin, onun için farklı kalinlikta pedler var.Peki hocam O küçük küçük mor macunları silmek ve üzerine sıvılaşabilecek bir şey sürmek sakat değil mi? PTM7950 sonuçta sıvılaşıyor, onların üzerinden akabilir mi acaba anakarta?
mr.esat 45
Üstün
Haha, çıkarmasında hiç sorun yok zaten ıslak mendille birazcık gözlük mendili nemlendirip çıkartabilirim ama sürmesi sakat gibime geldi. Sıvılaşıp patates etmesin makineyi tüm servetim bu cihaz valla.İzopropil alkol bulursanız çıkarması rahat olur hocam. Basit bir işlem aslında.
- Makaleler
- 14
Pembe ped olan kısma yine pembe pedlerden alacaksın. Orasına da müdahale etmezsen başına bela olacak. (Tecrübeye dayalı kurulan cümle.)Acer'in stok termal iletkenleri gerçekten de berbat. İlk PTM7950 sürüşümde çağ atladım resmen.
Peki hocam O küçük küçük mor macunları silmek ve üzerine sıvılaşabilecek bir şey sürmek sakat değil mi? PTM7950 sonuçta sıvılaşıyor, onların üzerinden akabilir mi acaba anakarta?
Özellikle işlemcinin etrafındaki yerler. Onlara sürmem gerekiyor mu? Tam oalrak nerelere sürmem gerekiyor?
Yeni konular
-
Derin Uzay kitabı iyi mi, LGS paragraf ve anlama sorularında işe yarar mı?
- RamKokusuSeven
-
-
-
-
-
-
-
-
-