Haha, çıkarmasında hiç sorun yok zaten ıslak mendille birazcık gözlük mendili nemlendirip çıkartabilirim ama sürmesi sakat gibime geldi. Sıvılaşıp patates etmesin makineyi tüm servetim bu cihaz valla.
Haha, çıkarmasında hiç sorun yok zaten ıslak mendille birazcık gözlük mendili nemlendirip çıkartabilirim ama sürmesi sakat gibime geldi. Sıvılaşıp patates etmesin makineyi tüm servetim bu cihaz valla.
Ya aslında şuanki sıcaklıklardan gayet de memnunum ama işte yani madem soğutuyoruz olabilecek en soğuk ve sessiz deneyimi yaşamak istiyorum. Uygulamasam bile şuan için cihaz gayet serin, tabi 1 sene sonra işler nereye evrilir bir şey diyemem.
@20424 , VRAM'ler ve transistörler için termal ped önerir misiniz? Öneri yapmak isterim ancak çoğu öneri 2022-2023'den kalma. Güncel daha iyi bir şeyler vardır elbet.
Vallahi ben ömrümde macun değiştirmemiştim, sağ ol var ol hocam. Belki bir ara sıcaklık testlerini de paylaştığım bir konu açarım. Orada da yorumlarız bakalım. Şu an yeni VRAM & transistör pedi alabilecek cesaretim de bütçem de pek yok. Çünkü cihaz serin sayılabilecek kıvamda bana kalırsa. @Hasan Merkit, @0xraptoRwave, @pesimist34 sağ olun arkadaşlar, doğru uygulamışım. VRAM zart zurt falan ileride değiştiririm belki. Bir sorun yok. Teşekkürler öneriler ve fikirleriniz için.
Ya aslında şuanki sıcaklıklardan gayet de memnunum ama işte yani madem soğutuyoruz olabilecek en soğuk ve sessiz deneyimi yaşamak istiyorum. Uygulamasam bile şuan için cihaz gayet serin, tabi 1 sene sonra işler nereye evrilir bir şey diyemem.
Acer Nitro 5 ile sessizlik yan yana gelemez Şanslıysan sende PTM7950 işe yarar. Ben de o bile işe yaramadı. Recep Baltaş'a bile bu konudan bahsetmiştim şaşırmıştı. Hangi cihaza PTM7950 uyguladıysam cihazı buz gibi yaptı. Tek bir cihaz dışında. O da Acer Nitro 5 AN515-58 idi. Bu Acer cihazların soğutma sistemi baya sıkıntılı. Umarım bana denk gelmiştir ve cihazın seni üzmez. CPU ve GPU dışında bu pedi uygulayacağın bir alan yok. O pembe macun bölgeleri de benim cihazda çıkmıştı ve VRAM'lar 80 dereceden aşağı inmiyordu.
Benim bir arkadaşım var. Ona konunun linkini göndereyim. Müsait olunca anlatsın. Onunla beraber bu cihaz konusunda mücadele ettik.