Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ben sorunsuz bir şekilde alabiliyorum. Telefondan tarayıcıdan almayı dener misiniz? Masaüstü görünümü seçmeden. Bu arada evet, ödeme yöntemlerinden Google Pay'i kaldırmışlar. Eskiden vardı fakat şimdi sadece kart ve PayPal koymuşlar.
Kredi kartıyla denediniz mi? Banka kartıyla kabul etmiyordu sanırım.
3507Enes 58
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba, mobilden alamıyorum. Bilgisayardan alınabiliyor. Belki telefondan tarayıcıdan girip de alınabilir. Masaüstü görünümü seçin.Merhaba,
Nitro almaya çalıştım, bilgilerimi girdim fakat kabul etmiyor, en sonunda ödeme yöntemi değiştir diyor. 3. taraf sitelerle uğraşmadan almanın bir yolu var mı?
NeonDragon 4
Başarılı
Türkiye ile alakalı olabilir. Türk Kredi Kartlarını engellemiş olabilirler. Elimde HDDden gelen Nitro kodları vardı onları kullanamadım aynı sebepten. Discord ile iletişime geçtim kod global geçerli fakat Türkiye'de kullanamazsınız şuan demişlerdi.
YASEDEM 58
Uzman
PC'den veya mobilden Google Pay ile ödeme yapılabiliyordu sanırım. Dener misiniz?
Hocam Google Pay yok, sadece PayPal var kart haricinde.
Merhaba, mobilden alamıyorum. Bilgisayardan alınabiliyor. Belki telefondan tarayıcıdan girip de alınabilir. Masaüstü görünümü seçin.
Hocam zaten bilgisayardan denemiştim.
Kredi kartıyla denediniz mi? Banka kartıyla kabul etmiyordu sanırım.
Maalesef kredi kartım yok.
O zaman açılmasını bekleyeceğiz sanırım.Türkiye ile alakalı olabilir. Türk Kredi Kartlarını engellemiş olabilirler. Elimde HDDden gelen Nitro kodları vardı onları kullanamadım aynı sebepten. Discord ile iletişime geçtim kod global geçerli fakat Türkiye'de kullanamazsınız şuan demişlerdi.
Ben sorunsuz bir şekilde alabiliyorum. Telefondan tarayıcıdan almayı dener misiniz? Masaüstü görünümü seçmeden. Bu arada evet, ödeme yöntemlerinden Google Pay'i kaldırmışlar. Eskiden vardı fakat şimdi sadece kart ve PayPal koymuşlar.
YASEDEM 58
Uzman
Hocam DPI ile mi VPN ile mi alıyorsunuz?Ben sorunsuz bir şekilde alabiliyorum. Telefondan tarayıcıdan almayı dener misiniz? Masaüstü görünümü seçmeden. Bu arada evet, ödeme yöntemlerinden Google Pay'i kaldırmışlar. Eskiden vardı fakat şimdi sadece kart ve PayPal koymuşlar.
SplitWire WireSock kullanıyorum.
YASEDEM 58
Uzman
Teşekkürler, mobilden girince oldu.Ben sorunsuz bir şekilde alabiliyorum. Telefondan tarayıcıdan almayı dener misiniz? Masaüstü görünümü seçmeden. Bu arada evet, ödeme yöntemlerinden Google Pay'i kaldırmışlar. Eskiden vardı fakat şimdi sadece kart ve PayPal koymuşlar.