bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 11 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 26 Ocak 2026 #1 Gelen tekliften 2 haftalık ücretsiz Nitro alacakken aşağıdaki hatayı alıyorum.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 26 Ocak 2026 #2 bymfw4 dedi: Gelen tekliften 2 haftalık ücretsiz Nitro alacakken aşağıdaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 221583 Genişletmek için tıkla... Kartınız VİSA mı? MasterCard ile sorun çözülüyor.
bymfw4 dedi: Gelen tekliften 2 haftalık ücretsiz Nitro alacakken aşağıdaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 221583 Genişletmek için tıkla... Kartınız VİSA mı? MasterCard ile sorun çözülüyor.
KS KS bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 11 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 26 Ocak 2026 #3 Sxinar dedi: Kartınız VİSA mı? MasterCard ile sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Evet VISA. MasterCard'ım yok şu anda.
Sxinar dedi: Kartınız VİSA mı? MasterCard ile sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Evet VISA. MasterCard'ım yok şu anda.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 26 Ocak 2026 #4 bymfw4 dedi: Evet VISA. Genişletmek için tıkla... Mastercard başka bir kart dener misin? Veya https://dev.param.com.tr/tr/test-kartlari discord kabul ederse test kartı mastercard ile deneyin.
bymfw4 dedi: Evet VISA. Genişletmek için tıkla... Mastercard başka bir kart dener misin? Veya https://dev.param.com.tr/tr/test-kartlari discord kabul ederse test kartı mastercard ile deneyin.
KS KS bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 11 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 26 Ocak 2026 #5 Sxinar dedi: Mastercard başka bir kart dener misin? Veya https://dev.param.com.tr/tr/test-kartlari discord kabul ederse test kartı mastercard ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla satın alma denemesi yaptığım için şu an izin vermiyor, yarın deneyeyim.
Sxinar dedi: Mastercard başka bir kart dener misin? Veya https://dev.param.com.tr/tr/test-kartlari discord kabul ederse test kartı mastercard ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla satın alma denemesi yaptığım için şu an izin vermiyor, yarın deneyeyim.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 26 Ocak 2026 #6 bymfw4 dedi: Çok fazla satın alma denemesi yaptığım için şu an izin vermiyor, yarın deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Yarın olursa söylersiniz o zaman.
bymfw4 dedi: Çok fazla satın alma denemesi yaptığım için şu an izin vermiyor, yarın deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Yarın olursa söylersiniz o zaman.
emiryuksel Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 155 Çözümler 5 Beğeniler 113 Yer Kadıköy 26 Ocak 2026 #7 Kredi kartı ile denediğinizden emin olun, banka kartım ile denediğimde bende benzer bir hata ile karşılaşmıştım. Benim kartımda Visa.
Kredi kartı ile denediğinizden emin olun, banka kartım ile denediğimde bende benzer bir hata ile karşılaşmıştım. Benim kartımda Visa.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 26 Ocak 2026 #8 emiryuksel dedi: Kredi kartı ile denediğinizden emin olun, banka kartım ile denediğimde bende benzer bir hata ile karşılaşmıştım. Benim kartımda Visa. Genişletmek için tıkla... Kredi/Banka çok fark etmiyor hocam galiba VİSA sorun çıkartıyor diye okudum birçok yerde.
emiryuksel dedi: Kredi kartı ile denediğinizden emin olun, banka kartım ile denediğimde bende benzer bir hata ile karşılaşmıştım. Benim kartımda Visa. Genişletmek için tıkla... Kredi/Banka çok fark etmiyor hocam galiba VİSA sorun çıkartıyor diye okudum birçok yerde.
KS KS bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 11 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 26 Ocak 2026 #9 emiryuksel dedi: Kredi kartı ile denediğinizden emin olun, banka kartım ile denediğimde bende benzer bir hata ile karşılaşmıştım. Benim kartımda Visa. Genişletmek için tıkla... Banka kartı ile deniyorum ama onunla mı alakalı kesin acaba
emiryuksel dedi: Kredi kartı ile denediğinizden emin olun, banka kartım ile denediğimde bende benzer bir hata ile karşılaşmıştım. Benim kartımda Visa. Genişletmek için tıkla... Banka kartı ile deniyorum ama onunla mı alakalı kesin acaba
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 26 Ocak 2026 #10 bymfw4 dedi: Banka kartı ile deniyorum ama onunla mı alakalı kesin acaba Genişletmek için tıkla... Kesin diyemem ama çoğunluk o şekilde çözmüş hocam.
bymfw4 dedi: Banka kartı ile deniyorum ama onunla mı alakalı kesin acaba Genişletmek için tıkla... Kesin diyemem ama çoğunluk o şekilde çözmüş hocam.