Niye yaşadığını bilen var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 766
  • Etiketler Etiketler
    var
Yani yaşamak için yaşıyorum diyebilirim. Ana bir amacım yok ancak arada spor, dil, üniversiteye gitme gibi side questler yapıyorum.

Var olduğumuz için yaşıyoruz, nedenini kendimiz belirliyoruz. Ben şahsen League of Legends'ta 1000 AP Malphite ile milletin kafasına atlamak için yaşıyorum.

Var olduğumuz için yaşıyoruz, nedenini kendimiz belirliyoruz. Ben şahsen League of Legends'ta 1000 AP Malphite ile milletin kafasına atlamak için yaşıyorum.
Sunucular kapanınca ne yapacaksın hocam camdan mı atlayacaksın

Gerçi LoL'ün kapanmasını biz göremeyiz herhalde, deli gibi ödeme alıyorlar adamlar.

Var olduğum için yaşıyorum. İşin özü bu. Herkes için de bu. Mutlu, Mutsuz, Çirkin, Güzel, Kadın, Erkek, Fakir, Zengin hepsi var oldukları için yaşıyorlar. Çok anlamlı bir yer değil burası ama şahsen tamamen salıp ölümü beklemek de anlamı bilmediğin cehennem içinde aleve koşmak gibi. En iyisi ana ve duruma göre gerektiği şekilde yaşamak. Yaşam ölümden daha korkunç ama Yaşarken ölü olmak en korkunç olanı.

Hayat bir oyundan ibaret kurallarına göre oynarsan rahat edersin ama kuralların dışına çıkarsan mutsuz olursun oyunda olduğunu bil ve en keyifli şekilde oynamaya bak fazla düşününce kafayı yiyorsun zaten bir çıkmaza giriyorsun her şeyi de bilmeyiverelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…