Benim GT86 olmazsa M3 E46 çekerim çocuk olmasa da olurVeteriner olup kliniğimin önüne M3 E92'mi çekip, çocuğumu vatanıma milletime hayırlı biri olarak yetiştirmek için yaşıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yani yaşamak için yaşıyorum diyebilirim. Ana bir amacım yok ancak arada spor, dil, üniversiteye gitme gibi side questler yapıyorum.
Var olduğumuz için yaşıyoruz, nedenini kendimiz belirliyoruz. Ben şahsen League of Legends'ta 1000 AP Malphite ile milletin kafasına atlamak için yaşıyorum.
Ben büyük adam olmak için yaşıyorum.
Sunucular kapanınca ne yapacaksın hocam camdan mı atlayacaksınVar olduğumuz için yaşıyoruz, nedenini kendimiz belirliyoruz. Ben şahsen League of Legends'ta 1000 AP Malphite ile milletin kafasına atlamak için yaşıyorum.
Gerçi LoL'ün kapanmasını biz göremeyiz herhalde, deli gibi ödeme alıyorlar adamlar.
Sunucular kapanınca ne yapacaksın hocam camdan mı atlayacaksın![]()
Yaşama sebebimi elimden alamazlar. Milletin aklına karpuz kabuğu sokma hocam.(!)
Şenol Güneş
Uzman
Var olduğum için yaşıyorum. İşin özü bu. Herkes için de bu. Mutlu, Mutsuz, Çirkin, Güzel, Kadın, Erkek, Fakir, Zengin hepsi var oldukları için yaşıyorlar. Çok anlamlı bir yer değil burası ama şahsen tamamen salıp ölümü beklemek de anlamı bilmediğin cehennem içinde aleve koşmak gibi. En iyisi ana ve duruma göre gerektiği şekilde yaşamak. Yaşam ölümden daha korkunç ama Yaşarken ölü olmak en korkunç olanı.
Gökteyıldız
Üyecik
Az once astimli cigerlerime sigara cekip 10 yila koah olup hayatimi bitirme yolunda ilerlerken aklima bir şey takildi. Neden yasadigini bilen var mi? Su an R. E. M. Losing my Religion caliyor bu arada. Guzel sarki.
Son 5 ayim asagi yukari ayni gecti. Emin olun dunden farkli bir şey yapmadim bugün, yarin da yapmayacagim. Cogu kisinin hayati boyle geciyor asagi yukari ama insanlar bu gercege inanmamak icin çocuk yaparak, kariyer hedefliyerek suni dertler yaratip bir omru bitiriyor. Olmasi gereken bu mu? Rastgele bir gun ölüp ugruna cabaladigin her seyi bir anda sifirlayacak bir an icin mi her şey?
Bence hayat anlik zevklerden ibaret. Sevmek sevilmek bir seyleri arzulayip elde etmek. Sonra sıkılmak ve yeni seyleri arzu edip kisir donguyu devam ettirmek. Heyecanlanacagim bir şey kalmadi. Kisir dongunun icinden ciktim arzularimi kaybederek. Belki biri cikip bu bitmisligin icinden beni kurtarir ama o da zor. Bu halimle anlasilip beni boyle kabul ederek sevecek kimsenin de oldugunu dusunmuyorum.
Hayat bir oyundan ibaret kurallarına göre oynarsan rahat edersin ama kuralların dışına çıkarsan mutsuz olursun oyunda olduğunu bil ve en keyifli şekilde oynamaya bak fazla düşününce kafayı yiyorsun zaten bir çıkmaza giriyorsun her şeyi de bilmeyiverelim.
- Makaleler
- 6
Annemle babamin bir gece yaptigi bir eylem sonucu kendimi burada buldum, kendi kendine oldu kasitli olarak gelmedim ben.