Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dün başladı. Modemi kapatıp tüm kablolarını çıkarıp tekrar taktım. 5-10 dakika sonra modemi başlattım ve şimdiye kadar hiç kesilmedi.Gelen hat kablosu ile alakalı bir hata olduğunu gösteriyor. Kabloları kontrol eder misin?
Ayrıca sorun ne zamandır devam ediyor?
eren28tr
Uzman
Herkese selam. Dünden beri internetim kablolu olmasına rağmen birkaç kere gidip geldi. İnternet geldikten sonra da bir siteye atıyor ve sitede de "no WAN IP warning" ibaresi yer alıyor. Bunun çözümü nedir? (ISS: Türk Telekom)
Şu an internet yok mu hocam diğer cihazlardada.
Daffy Duck
Üstün
Şu an tüm cihazlarda internet var hocam. Sadece gidip 10-15 saniye sonra geri geliyor.
eren28tr
Uzman
Şu an tüm cihazlarda internet var hocam. Sadece gidip 10-15 saniye sonra geri geliyor.
Modeminde Türk Telekom logosu var mı?
Daffy Duck
Üstün
Var. ZyXEL DX3300-T1 modemin modeli bu hocam. Bu arada internet kesildiğinde tüm cihazlarda kesiliyor. Az önce kesildi ve aşağıdaki uyarıyı verdi.
Dosya Ekleri
eren28tr
Uzman
Var. ZyXEL DX3300-T1 modemin modeli bu hocam. Bu arada internet kesildiğinde tüm cihazlarda kesiliyor. Az önce kesildi ve aşağıdaki uyarıyı verdi.
Modemi resetlemeyi dene modemin reset tuşuna 10-15 saniye iğne ya da kürdan ile basılı tut.
Daffy Duck
Üstün
Fabrika ayarlarına sıfırlayınca hangi veriler gider hocam?Modemi resetlemeyi dene modemin reset tuşuna 10-15 saniye iğne ya da kürdan ile basılı tut.
eren28tr
Uzman
Fabrika ayarlarına sıfırlayınca hangi veriler gider hocam?
Wi-Fi şifresi sıfırlanır sadece. Modem Türk Telekom'a ait ve otomatik olarak çeker bilgileri.
Son düzenleyen: Moderatör:
Daffy Duck
Üstün
Dün başladı. Modemi kapatıp tüm kablolarını çıkarıp tekrar taktım. 5-10 dakika sonra modemi başlattım ve şimdiye kadar hiç kesilmedi.Gelen hat kablosu ile alakalı bir hata olduğunu gösteriyor. Kabloları kontrol eder misin?
Ayrıca sorun ne zamandır devam ediyor?
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-