- Makaleler
- 62
Geçmiş olsun. Darısı Osimhen'in başına.
Konuya eklediğim paylaşım silinmiş herhalde.
Liverpool.
Sonuçta yıkıldınız mı yıkıldınız? İşin sonunda Galatasaray elendi. Yapacak bir şey yok.Eki Görüntüle 234329
Bak bakayım tarih boyunca kim kimi yıkmış. Maç o kadar şaibeli ve o kadar çok konuşulması gereken detay içeriyor ki say say bitmez. Hiçbir faulümüzü çalmadı hakem, Liverpool'un attığı ilk gol bile gol değildi. O kadroya karşı oynamak zaten çok zorken, taktiksel hatalar ile iyice bittik. Uefamafia'nın başarısını Liverpool'a yüklemeyin. Ayrıca 'yıkılmak' ile mağlup olmak çok çok farklı şeyler. Ben orada "bizi kim mağlup edebilir?" demiyorum farkındaysan. Galatasaray öyle bir seviyeye erişti ki, bizi hiç kimse hiçbir durumda yıkamaz. Bu mental ile rakiplerimize diz çöktürmeye devam edeceğiz inşallah. Yine de eğer aynı fikirde değilsen, yukarıda bıraktığım sonuçlara bakarak kim kimi 'yıkmış' görebilirsin. Türk'ü temsil etmeye devam edeceğiz. Daha fazla konuşurduk ama hem konu ile alakalı olmadığı için gereksiz mesaj olarak değerlendirilecek, hem de yapacağın tek şeyin "" atmak olduğunu biliyorum.
Sonuçta yıkıldınız mı yıkıldınız? İşin sonunda Galatasaray elendi. Yapacak bir şey yok.