Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Cif, saf alkol, aseton, sarı güç, sabun yani akılınıza gelebilecek çoğu şeyi denedim fakat 1 tane lekeyi bile çıkaramadım. Daha ne denenebilir? 2. el olarak aldığımda, aldığım kişi yağ lekesi demişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

1757522340411.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Cif, saf alkol, aseton, sarı güç, sabun yani akılınıza gelebilecek çoğu şeyi denedim fakat 1 tane lekeyi bile çıkaramadım. Daha ne denenebilir? 2. el olarak aldığımda, aldığım kişi yağ lekesi demişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Eki Görüntüle 183881

1. Kuru Temizleme: Öncelikle, fanı tamamen sökün ve kuru bir bezle üzerindeki toz ve kalıntıları silin.

2. Sabunlu Su: Bir kapta ılık su ve hafif bir sabun karıştırarak bir solüsyon hazırlayın. Yumuşak bir bez veya süngerle bu solüsyonu kullanarak fanın lekeli bölgelerini nazikçe silin.

3. Beyaz Sirke: Eğer sabun yeterli gelmezse, beyaz sirke kullanmayı deneyin. Bir parça bezi sirkeye batırın ve lekelere uygulayın. 5-10 dakika bekledikten sonra durulayın.

4. Diş Fırçası: Özellikle köşelerde kalan lekeleri çıkarmak için yumuşak bir diş fırçası kullanabilirsiniz.

5. Mikrofiber Bez: Temizlikten sonra, fanı mikrofiber bir bezle silerek fazla suyu alın.

6. Kurulama: Fanın tamamen kurumasını bekleyin, ardından tekrar birleştirip kullanabilirsiniz.

Bu adımlar işe yaramazsa, özel bir plastik temizleyici veya dış kurulum yağ çözücü ile deneyebilirsiniz. Ancak kullanmadan önce etiketini kontrol etmekte fayda var.