Ortis

Uzman
Kendim ve arkadaşlarım için AI ile basit bir site kodladım. Şimdi bu siteyi Online'a çıkarmak istiyorum fakat bu konularda hiç tecrübem yok ve projem Node.js ile kodlandığından her hosting şirketinde node.js destekli hosting hizmeti yok. Öyle çok yüksek gereksinime ihtiyacım yok 1'e 1'lik bir paket işimi görür. Siz ne öneriyorsunuz. Normalde hosting dünyamdan web hosting alırım diye düşünüyordum ama galiba node.js desteklemiyorlar. www.nodejshosting.com.tr diye bir yer buldum daha önce kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı? Güvenilir mi? Veya başka hosting önerecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Node.js tabanlı siteler için sanal sunucu alman gerekiyor. Web hosting'ler bu projeler için uygun değil.
Direkt hosting dünyam'a ticket attım web hosting paketleriniz nod.js destekliyor mu diye evet dediler. Bende oradan web hosting paketi aldım ve evet sorunsuz bir şekilde destekliyor dedikleri gibi. :D

Projenizden çok bahsetmemişsiniz ama Vercel kullanmayı düşündünüz mü acaba? Hem frontend hem de backend özelinde çok olumlu deneyimlerim mevcut. Ayrıca Github üzerinde kodunuzu gizli bir repo aracılığı ile paylaşsanız dahi sorun olmuyor. Bazı benzeri çözümlerde gizli repo sınırı oluyor veya ücretsiz plan dahilinde olmuyor.

Next/React/Nuxt vs... Gibi Framework'lar üzerinde çalışıyorsanız. Vercel (son zamanlarda boykotta), netlify gibi ücretsiz ve ücretli planlı hizmetleri kullanabilirsiniz.