Nokia G-010G-R ONT arayüzünden detaylı bağlantı bilgileri nasıl alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaraCuda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 791

BaraCuda

Çalışkan
Birçok bilgi zaten ONT arayüzünde yazıyor ama PLOAM, OMCC ve OMCI bilgilerimi Nokia G-010G-R ONT cihazımdan nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok bilgi zaten ONT arayüzünde yazıyor ama PLOAM, OMCC ve OMCI bilgilerimi Nokia G-010G-R ONT cihazımdan nasıl öğrenebilirim?
192.168.100.1 ONT'nin arayüz adresi. Fiber kablo takılı olmayacak.
Ağ bağdaştırıcında sabit IP ayarını yaptıktan sonra admin - 1234 ile erişebilirsin.

192.168.100.1 ONT'nin arayüz adresi. Fiber kablo takılı olmayacak.
Ağ bağdaştırıcında sabit IP ayarını yaptıktan sonra admin - 1234 ile erişebilirsin.
Eki Görüntüle 136288
Teşekkürler, arayüze girmem için bunu daha önce söylemiştiniz ve girebilmiştim ama PLOAM, OMCC ve OMCI bilgileri yazmıyor.
Bu üçü için daha detaylı bir işlem mi gerekli?

Teşekkürler, arayüze girmem için bunu daha önce söylemiştiniz ve girebilmiştim ama PLOAM, OMCC ve OMCI bilgileri yazmıyor.
Bu üçü için daha detaylı bir işlem mi gerekli?
Ploam zaten direkt önünüze çıkan. Yüksek ihtimal DEFAULT'tur.

OMCI zaten diğer sayfadaki yazılım, donanım sürümleri ile seri numaranız.

Ploam zaten direkt önünüze çıkan. Yüksek ihtimal DEFAULT'tur.

OMCI zaten diğer sayfadaki yazılım, donanım sürümleri ile seri numaranız.
Merhabalar. Yeni Alcatel g-010s-p SFP aldım ve Superonline ONT ile değiştirmek istiyorum. OMCC ve OMCI değerlerini resimden bakarak bana söyleyebilir misiniz? Hangi alanları OMCI ye hangisini OMCC ye girmem gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…