Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Konu bir tık garip gelebilir ama YKS sebebiyle tuşlu telefona geçeceğim. Hattı ayarladım SD kart ile şarkı yüklemeyi denedim. Eski MP3indirdurr'dan yüklenmiş şarkıları açıyor ama Şarkı Evreni'nden yüklenen şarkıları açmıyor. İkisi de MP3 hatta Şarkı Evreni'ndekiler daha az MB'a sahip. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kbps değeri yüksektir çalışmayanların. Format Factory programına yükleyip hepsini orta kalite olarak düşürürsen hem çok az yer kaplar hem de birçok cihazda çalışır. Sesteki kayıp da çok abartı olmuyor yani.
O belki şeyden kaynaklı olabilir MP3indurdurdaki değer 128 Kbps'dir Şarkı evreni dediğiniz sitedeki değer 256'dır telefonda onu açarken zorlanır. Askerde arkadaşa müzik indiriyordum cihaz dayanamıyordu yeniden başlatıyordu. Denediğim cihaz: Samsung Chat 335.
Kısaca 128 olan değere programla düşürüp ya da oradan indirip dinleyin.

Konu bir tık garip gelebilir ama YKS sebebiyle tuşlu telefona geçeceğim. Hattı ayarladım SD kart ile şarkı yüklemeyi denedim. Eski MP3indirdurr'dan yüklenmiş şarkıları açıyor ama Şarkı Evreni'nden yüklenen şarkıları açmıyor. İkisi de MP3 hatta Şarkı Evreni'ndekiler daha az MB'a sahip. Bunu nasıl düzeltebilirim?
byclick Downloader kullan.

Kbps değeri yüksektir çalışmayanların. Format Factory programına yükleyip hepsini orta kalite olarak düşürürsen hem çok az yer kaplar hem de birçok cihazda çalışır. Sesteki kayıp da çok abartı olmuyor yani.

Hakkında kısmına bakınca gördüm. 32Kbps ve üstündekiler çalıştırır diyor ama çalıştıramadı tam anlamadım. Dediğiniz programı Microsoft storerdan indirdim. Deneyeceğim.

Hocam şu şekilde gözüküyor. Ne yapmalıyım?

1763498465865.webp

Bluetooth ile direkt telefona at, ortam oynatıcısından dinle. Nokia telefonlarda var mı bilmiyorum ama bazı telefonların müzik bölümünde depoyu değiştir seçeneği var. Hafıza kartı yapınca direkt müzikler geliyor.