Arkadaşlar selam, bu monitör standndan almak istiyorum fakat her bir kol için 5KG taşıma kapasitesi var diyor. Monitörlerimin ağırlıklarına baktığımda birinin 6KG diğerinin 4KG olduğunu gördüm sorun yaşatır mı yoksa kullanabilir miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Numanco
Uzman
2 tane F80 almak F160'dan çok daha mantıklı, yapısı gereği 2 monitörü hem taşıması hem de hareket ettirmesi 2 ayrı F80'e göre başarısız kalıyor.
2015'lerdan kalma yabancı içeriklerde bile çift yapılı vs 2 yapılı kol hakkında tartışmalar var. 2 ayrı her zaman daha avantajlı.
Çift kolun 1 parçası sıkıntı çıkartsa garanti için tüm sistemi söküp kargolamadan tutun, ağırlık dahılımı ve eğilme durumuna kadar uzunca bir listesi var.
Tek tek kol takmak her zaman en iyisidir.
2015'lerdan kalma yabancı içeriklerde bile çift yapılı vs 2 yapılı kol hakkında tartışmalar var. 2 ayrı her zaman daha avantajlı.
Çift kolun 1 parçası sıkıntı çıkartsa garanti için tüm sistemi söküp kargolamadan tutun, ağırlık dahılımı ve eğilme durumuna kadar uzunca bir listesi var.
İkili kullanıp sorun yaşadığını söyleyen görmedim daha içimde o açıdan sıkıntı yok. Birde F160'ın satıcısı Amazon olduğu için de onu tercih etmek istiyorum F80'in satıcıları çok random kişiler her zaman güvenilir satıcıyı tercih etmek isterim.2 tane F80 almak F160'dan çok daha mantıklı, yapısı gereği 2 monitörü hem taşıması hem de hareket ettirmesi 2 ayrı F80'e göre başarısız kalıyor.