Detaylar
Kim cevapladı?Ne kadar okursam okuyayım, ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz açıklama yazar mısınız? Masaya sabitlenen yer mi, monitöre takılan yer mi? Yoksa eklem yerleri mi sıkıştı?
Ozur dilerim kola o kadar sinirlendimki yazmayi unuttum masaya alttan sıkılarak sabitlenen yer sökülmüyor.
venovar
Yetkin
Bu kısım mı? Öyleyse ingiliz anahtarı tarzı bir anahtar ile çok da zorlamamak şartıyla gevşetmeyi deneyin. Öyle bir anahtar yoksa, oraya havlu sarıp öyle deneyin.Ozur dilerim kola o kadar sinirlendimki yazmayi unuttum masaya alttan sıkılarak sabitlenen yer sokulmüyor.
Dosya Ekleri
Ben anladım hocam sıkıntıyı aynısı bana da oldu meğerse ben gevşetiyorum sanarken aslında sıkıyormuşum. Kullanım kılavuzunu açıp ne tarafa doğru çevirince gevşetiliyor ona bakın önce sonra doğru tarafa doğru kuvvet uygulayarak döndürün. Gittikçe kendini bırakıyor sonra çıkarabiliyorsunuz. Bu sırada monitör vs. de olmasın kolda çünkü o da ağırlık yapıp yamulmaya sebep oluyor.
Bu kısım mı? Öyleyse ingiliz anahtarı tarzı bir anahtar ile çok da zorlamamak şartıyla gevşetmeyi deneyin. Öyle bir anahtar yoksa, oraya havlu sarıp öyle deneyin.
İngiliz anahtarini evde bulamadım. Havluyu sarip cevirdikce yirtiyor havluyu.
clennel
Başarılı
vd40 sıkmayı denediniz mi?İngiliz anahtarini evde bulamadım. Havluyu sarip cevirdikce yirtiyor havluyu.
Alıp deneyeceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet