Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?
İndirim kodu varsa ekmeğini yiyelim.
Ooo güzel yan ekrana almamıştım onu da alırım artık.
İndirim kodu varsa ekmeğini yiyelim.
Soru şu: Bu ürün gerçekten kaliteli mi? Monitörümü emanet ettiğim kısmın sağlam olması önemli.
Soru şu: Bu ürün gerçekten kaliteli mi? Monitörümü emanet ettiğim kısmın sağlam olması önemli.
North Bayou kaliteli firma hocam, bir problem yaşamazsınız.
Son düzenleyen: Moderatör:
North Bayou kaliteli firma hocam, bir problem yaşamazsınız.
Alacak arkadaşlar alsın o zaman ben şu an almayacağım ekmeğinden şu an yararlanamam yani.
Ooo güzel yan ekrana almamıştım onu da alırım artık.
Bu 2026 model hocam.
Alacak arkadaşlar alsın o zaman ben şu an almayacağım ekmeğinden şu an yararlanamam yani.![]()
Amazon'da yeni hesap açıp 825'e alabiliyorsunuz hocam veya farklı bir kupon varsa.
Alacak arkadaşlar alsın o zaman ben şu an almayacağım ekmeğinden şu an yararlanamam yani.![]()
Hocam marka konusunda teredütte kalmayın OLED'de kullananlar ASUS tuflarda kullananlar roglarda kullananlar var gayet iyi taşıyor ve sağlamlığı çok iyi masayı delerek de yapabilirsin aparatı ile sıkıştırarakta ilk deneyimimden sonra 2. ekranada alacağım.
Deniz744
Başarılı
Hocam marka konusunda teredütte kalmayın OLED'de kullananlar ASUS tuflarda kullananlar roglarda kullananlar var gayet iyi taşıyor ve sağlamlığı çok iyi masayı delerek de yapabilirsin aparatı ile sıkıştırarakta ilk deneyimimden sonra 2. ekranada alacağım.
ASUS TUF'la kullanıyorum, 1 2 ay oldu herhalde, aşırı sağlam inanılmaz bir şey. Monitörü tablet gibi dikey konuma getirip flappy birds bile oynayabiliyorum
ASUS TUF'la kullanıyorum, 1 2 ay oldu herhalde, aşırı sağlam inanılmaz bir şey. Monitörü tablet gibi dikey konuma getirip flappy birds bile oynayabiliyorum![]()
Bende TUF'ta kullanıyorum bayağı ağır olmasına rağmen çok rahat taşıyor.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü Technopat "Hesap kapatılmıştır" sorunu için ne yapabilirim?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
Samsung Galaxy S23'te One UI 8.5 güncellemesi sonrası pil süresindeki değişim
- Mr. Soprano
-