Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
North Bayou H180 monitör standının montajını yapıyorum. Ancak monitörün VESA girişini takmam gereken yer 45 derece eğimle duruyor, bunu düzeltmemin bir yolu var mı?
Eki Görüntüle 160297
Vidalarını gevşetin düz olacak şekilde düzeltin, kendi gücünüzle de yapabilirsiniz gevşetmeden. H100 modelini kullandığım için fena zorluklar yaşadım.
North Bayou H180 monitör standının montajını yapıyorum. Ancak monitörün VESA girişini takmam gereken yer 45 derece eğimle duruyor, bunu düzeltmemin bir yolu var mı?
Eki Görüntüle 160297
Vidalarını gevşetin düz olacak şekilde düzeltin, kendi gücünüzle de yapabilirsiniz gevşetmeden. H100 modelini kullandığım için fena zorluklar yaşadım.
2fand
Çalışkan
Yaptım hocam. Kaba kuvvet gerekmesi saçma olmuş.Vidalarını gevşetin düz olacak şekilde düzeltin, kendi gücünüzle de yapabilirsiniz gevşetmeden. H100 modelini kullandığım için fena zorluklar yaşadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
O bilerek öyle yapılıyor. Kendiniz elinizle düzeltmeniz lazım biraz kuvvet uygulayıp.
Yeni konular
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-