Çözüldü North Bayou H180 VESA yuvası eğimli duruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2fand

Çalışkan
North Bayou H180 monitör standının montajını yapıyorum. Ancak monitörün VESA girişini takmam gereken yer 45 derece eğimle duruyor, bunu düzeltmemin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
North Bayou H180 monitör standının montajını yapıyorum. Ancak monitörün VESA girişini takmam gereken yer 45 derece eğimle duruyor, bunu düzeltmemin bir yolu var mı?

Eki Görüntüle 160297

Vidalarını gevşetin düz olacak şekilde düzeltin, kendi gücünüzle de yapabilirsiniz gevşetmeden. H100 modelini kullandığım için fena zorluklar yaşadım.

Eki Görüntüle 160297

Vidalarını gevşetin düz olacak şekilde düzeltin, kendi gücünüzle de yapabilirsiniz gevşetmeden. H100 modelini kullandığım için fena zorluklar yaşadım.

Çözüm
Yaptım hocam. Kaba kuvvet gerekmesi saçma olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…