atalay35

Çalışkan
Selam,
Aşağıdaki gibi bir setup yapmayı düşünüyorum. 24 ve 27 inç olarak aralarına koyduğum gri kutu monitör standının, masaya takıldığı kısım olacak şekilde planladım. Ana monitör masanın ortasında olacak ve göze aşırı yakın olamayacak şekilde. 2. monitör de sol taraftan çapraz bir şekilde gelecek.

Sorunum şu: North bayou monitör kolu almayı düşünüyorum ama masanın arkası duvara yakın (arada 5cm falan boşluk var) ve bu boşluğu fazla arttırmak istemiyorum. F160:

North Bayou Nb F160 17-30" Çift Kol Monitör Tutucu Fiyatları ve Özellikleri

İndirimdeyken almak istiyorum ama masanın gerisinde daha fazla boşluğa ihtiyacım olur mu bilemedim. Ayrıca H180:

https://www.amazon.com.tr/dp/B08CXQ...33&creativeASIN=B08CXQDS8M&linkCode=asn&psc=1

modeline baktım, o söylediğim sıkıntı için daha iyi gibi ama fiyatı daha pahalı. Kullanan biri varsa karar vermemde yardımcı olabilir mi acaba? Bir de bu modeli buldum vontech ama kalitesinden pek emin değilim.

1748631741725.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,
Aşağıdaki gibi bir setup yapmayı düşünüyorum. 24 ve 27 inç olarak aralarına koyduğum gri kutu monitör standının, masaya takıldığı kısım olacak şekilde planladım. Ana monitör masanın ortasında olacak ve göze aşırı yakın olamayacak şekilde. 2. monitör de sol taraftan çapraz bir şekilde gelecek.

Sorunum şu: North bayou monitör kolu almayı düşünüyorum ama masanın arkası duvara yakın (arada 5cm falan boşluk var) ve bu boşluğu fazla arttırmak istemiyorum. F160:

North Bayou Nb F160 17-30" Çift Kol Monitör Tutucu Fiyatları ve Özellikleri

İndirimdeyken almak istiyorum ama masanın gerisinde daha fazla boşluğa ihtiyacım olur mu bilemedim. Ayrıca H180:

https://www.amazon.com.tr/dp/B08CXQ...33&creativeASIN=B08CXQDS8M&linkCode=asn&psc=1

modeline baktım, o söylediğim sıkıntı için daha iyi gibi ama fiyatı daha pahalı. Kullanan biri varsa karar vermemde yardımcı olabilir mi acaba? Bir de bu modeli buldum vontech ama kalitesinden pek emin değilim.

Eki Görüntüle 151582
Sorunuza yönelik çözüm önerileri:

1. Boşluk Durumu:
- North Bayou F160 modelini kullanmayı düşünüyorsanız, bu modelin özelliklerine göre arka tarafta daha fazla boşluk gerektirebilir. F160, genelde daha fazla ayarlanabilirlik sunarken, duvara yakın bir alanda çalışmak zorlayıcı olabilir.

2. H180 Modeli:
- H180 modeli, daha kompakttır ve masa arkasındaki boşluk konusunda avantaj sağlayabilir. Eğer duvara çok yakın bir ortamda çalışacaksanız, bu model daha uygun olabilir.

3. Vontech Modelleri:
- Kalite güvenilirliği açısından vontech ürünleri genelde orta sınıf kalitede olabilir. İncelemeleri kontrol ederek kullanıcı deneyimlerine göz atabilirsiniz.

4. Alternatif Kıyaslama:
- İki modeli de özellikleri, esneklikleri ve kullanıcı görüşleri açısından kıyaslayarak bir karar verebilirsiniz.
- Ayrıca, montaj alanı ve ayarlanabilirlik konularını göz önünde bulundurmalısınız.

5. Aydınlatma ve Görüş Açısı:
- Monitörlerinizi ayarlarken, aydınlatma durumuna ve görüş açısına dikkat edin. Doğru bir konum, uzun süreli kullanımlarda göz sağlığınızı korur.

6. Sonuç:
- H180 modeli önerilebilir, fakat kişisel deneyimleri ve ihtiyaçlarınızı dengeleyerek karar vermeniz en iyisi olacaktır.

İlgili modeller hakkında daha fazla detay veya kullanıcı görüşleri edinmek isterseniz daha fazla bilgi sağlayabilirsiniz.