Bütçe birkaç yüz ₺ çıkarsa alternatif olarak bunu da ben önermiş olayım. Forumda incelemem mevcut H100 ile ilgili.

Üründe gıcırdama, yay sesi vb. bir ses var mı? Uzun zamandır bu tarz bir ürün almayı düşünüyorum, masaya takacağım ama sarsıntı esnasında (direksiyon vb. kullanırken illaki sarsılacak) gıcırtı tarzı sesler yapıyorsa beni çok irite eder. Deneyimleriniz nasıl?

Üründe gıcırdama, yay sesi vb. bir ses var mı? Uzun zamandır bu tarz bir ürün almayı düşünüyorum, masaya takacağım ama sarsıntı esnasında (direksiyon vb. kullanırken illaki sarsılacak) gıcırtı tarzı sesler yapıyorsa beni çok irite eder. Deneyimleriniz nasıl?

Bende hiçbir ses sorunu yok.

G29 kullandım aynı masada yan ekranım deprem gibi sallanırken ana ekranım kıpırdamadı bile. Direksiyon setiyle bile sallanmıyor monitör.