Ömürlük bir monitör kolu. 1 yıla yakındır kullanıyorum kusursuza yakın bir ürün.
Detaylar
Kim cevapladı?1.199 oluyor linke girince.
Konu açmadan önce baktığımda 1064 idi. Şimdi 1199 olmuş, garip.
ExellionTR
Başarılı
Bütçe birkaç yüz ₺ çıkarsa alternatif olarak bunu da ben önermiş olayım. Forumda incelemem mevcut H100 ile ilgili.
İnceleme Konu 'North Bayou H100'
North bayou NB H100 monitör standını 10 Mart 2025 tarihinde Amazon üzerinden ''Bizbiz-e'' adlı satıcıdan satın aldım. 12 Mart günü teslim edildi ve kurulumu gerçekleştirdim. Satın almayı düşünenler ve bilgi arayanlar için basit bir rehber hazırlamak ve düşüncelerimi / deneyimlerimi paylaşmak istedim. Almayı düşünen arkadaşlara bir faydası olması dileğiyle.
Kullandığım Monitör: Philips Evnia 27M2N5500
Boyut: 27 inç
Ağırlık: 3.86 kg
Kullandığım Masa: Plato Ahşap Çalışma Masası
Masa ölçüleri: yükseklik: 75 cm - genişlik: 160 cm -...
Kullandığım Monitör: Philips Evnia 27M2N5500
Boyut: 27 inç
Ağırlık: 3.86 kg
Kullandığım Masa: Plato Ahşap Çalışma Masası
Masa ölçüleri: yükseklik: 75 cm - genişlik: 160 cm -...
- ExellionTR
- inceleme monitör standı north bayou north bayou h100 rehber
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Soraka Kajmer
Çalışkan
Ömürlük bir monitör kolu. 1 yıla yakındır kullanıyorum kusursuza yakın bir ürün.
Amazon'dan 2 ay taksitle 1250'ye aldım. Yardımcı olurum aklında soru işareti olan almak isteyen arkadaşlara.
b3nt
Başarılı
Dünyanın en güzel icadı olabilir resmen monitörü değiştiriyor.
Dünyanın en güzel icadı olabilir resmen monitörü değiştiriyor.
Büyük rahatlık cidden. Tatil dolayısıyla kasayla monitörü taşıdım. F80'i almadım monitörün (G4) kendi ayaklarını taktım. Değerini daha da fazla anladım.
Üründe gıcırdama, yay sesi vb. bir ses var mı? Uzun zamandır bu tarz bir ürün almayı düşünüyorum, masaya takacağım ama sarsıntı esnasında (direksiyon vb. kullanırken illaki sarsılacak) gıcırtı tarzı sesler yapıyorsa beni çok irite eder. Deneyimleriniz nasıl?
Syntax
Üstün
Üründe gıcırdama, yay sesi vb. bir ses var mı? Uzun zamandır bu tarz bir ürün almayı düşünüyorum, masaya takacağım ama sarsıntı esnasında (direksiyon vb. kullanırken illaki sarsılacak) gıcırtı tarzı sesler yapıyorsa beni çok irite eder. Deneyimleriniz nasıl?
Bende hiçbir ses sorunu yok.
b3nt
Başarılı
G29 kullandım aynı masada yan ekranım deprem gibi sallanırken ana ekranım kıpırdamadı bile. Direksiyon setiyle bile sallanmıyor monitör.
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam