Bende Aryond 32 inç monitör var, ağırlık ve inç olarak uygun. VESA olarak da 100x100, ikisi de taşır mı? 27 inç monitör için kullanıyordum eskiden ve 32 inç ve üstü monitör tutucu bulamıyorum uygun fiyatlı. Bunu kullanmayı düşünüyorum.
Tahmini 1-1,5 yıldır kullanıyorum çok kaliteli bir ürün zaten çoğu yerde de bunu öneriyorlar. Ana monitörüm 27 inç 5 kilo, ikinci monitörümde de aynı ayağı kullanıyorum 24inç 7-8 kilo rahatlıkla taşıyor. Ama sadece amortisör ayarlarını dikkatli ayarlamanız lazım. Yoksa monitörün ağırlığı yüzünden monitörü tutan kol oynayabiliyor.
Tahmini 1-1, 5 yıldır kullanıyorum çok kaliteli bir ürün zaten çoğu yerde de bunu öneriyorlar. Ana monitörüm 27 inç 5 kilo, ikinci monitörümde de aynı ayağı kullanıyorum 24inç 7-8 kilo rahatlıkla taşıyor. Ama sadece amortisör ayarlarını dikkatli ayarlamanız lazım. Yoksa monitörün ağırlığı yüzünden monitörü tutan kol oynayabiliyor.
Bende Aryond 32 inç monitör var, ağırlık ve inç olarak uygun. VESA olarak da 100x100, ikisi de taşır mı? 27 inç monitör için kullanıyordum eskiden ve 32 inç ve üstü monitör tutucu bulamıyorum uygun fiyatlı. Bunu kullanmayı düşünüyorum.
Evet ağırlık olarak 6-7 kilo bandında ama güven vermedi bugün gelecek deneyeceğim yüzde doksan uyumlu sağlam tutar.
Bugün geldi ve taktım, üç vida sıktım, birisi oturmadı. Şuna elimde pul yok diye bıraktım ama tutuyor, canavar oldu. Masam daha önce delikti, oradan sabitledim ve beklentimin üzerinde oldu. Dördüncü vida sağ üst köşe, pul alıp takayım mı? Tutuyor, şu an kullanacağım. Sorun olursa takarım muhtemelen.