barış55 3

Becerikli
Yer
Ankara
Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmini 1-1,5 yıldır kullanıyorum çok kaliteli bir ürün zaten çoğu yerde de bunu öneriyorlar. Ana monitörüm 27 inç 5 kilo, ikinci monitörümde de aynı ayağı kullanıyorum 24inç 7-8 kilo rahatlıkla taşıyor. Ama sadece amortisör ayarlarını dikkatli ayarlamanız lazım. Yoksa monitörün ağırlığı yüzünden monitörü tutan kol oynayabiliyor.

2 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı, rahatlığına alışınca ve özellikle masanız küçükse başka türlü monitör kullanmak istemiyorsunuz.

Evet bende kullandım çok kaliteli ve her şeyi yapmamıza yarıyor ama 32 inç uygun mu ona bilemiyorum.

Tahmini 1-1, 5 yıldır kullanıyorum çok kaliteli bir ürün zaten çoğu yerde de bunu öneriyorlar. Ana monitörüm 27 inç 5 kilo, ikinci monitörümde de aynı ayağı kullanıyorum 24inç 7-8 kilo rahatlıkla taşıyor. Ama sadece amortisör ayarlarını dikkatli ayarlamanız lazım. Yoksa monitörün ağırlığı yüzünden monitörü tutan kol oynayabiliyor.

Evet ama 32 inç büyük 9 kiloya kadar kaldıra biliyor sert sıkarsam oynamaz ama ağırlık ve boyut bakalım deneyeceğim.