Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Samuraycik

Uzman
Bilgisayarı sıfırladıktan sonra uygulamaları indirdim ve Kaspersky ilk önce not-a-virus: UDS:RiskTool.Multi.WinDivert.gen adlı virüsü buldu, sildim. Ardından Malwarebytes indirip aradım. Sonra Kaspersky ile aradım bir şey çıkmadı. Biraz önce Google'ın kısa yolarında 127.0.0.1 buldum. Önemli bir şey var mıdır?

Çözüm
Sorunuz tam olarak şöyle: Kaspersky az önce Bir-Virüs-Değil virüsünü buldu ve sildi.

Not a virus ne demek? Bir sözlüğe başvurarak başlayın derim.
Sorunuz tam olarak şöyle: Kaspersky az önce Bir-Virüs-Değil virüsünü buldu ve sildi.

Çözüm
Sorunuz tam olarak şöyle: Kaspersky az önce bir-virüs-değil virüsünü buldu ve sildi.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Not a Virus'ün ne demek olduğunu biliyorum ancak Kaspersky'ın kendi sitesinde şöyle diyor:

Reklam yazılımları teknik olarak kötü amaçlı değildir. Ama herhangi bir fayda da sağlamazlar. Hatta bazen bu yazılımlar nedeniyle her şey çığırından çıkar. Örneğin, bilgisayara birçok reklam yazılımı sızabilir ve kaynaklar için birbirleriyle rekabet etmeye başlayabilir.

Sadece merakımdan sormuştum.

(Recep Baltaş'tan da trip yemedim demem artık.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@aliefecin, Goodbye DPI'ın global versiyonu da Turkey versiyonu da güvenilir. Lakin Kaspersky kullanıyorsanız iki sürümü de kullanmakta güçlük çekersiniz maalesef. Kaspersky Rus merkezli bir şirket. GoodbyeDPI yazılımı da ilk başta Rus hükümetinin sansürlerini aşmak için yazılmıştı.