Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 9 Mayıs 2024 #1 MIUI canimi fazlasiyla sikti. Duzgun bir ROM ariyorum, oneriniz var mi? Oncesinde LineageOS denemistim ancak gecmis uygulamalari tek tusla silmek yerine o tusun ekran goruntusu almasi da bezdirdi.
MIUI canimi fazlasiyla sikti. Duzgun bir ROM ariyorum, oneriniz var mi? Oncesinde LineageOS denemistim ancak gecmis uygulamalari tek tusla silmek yerine o tusun ekran goruntusu almasi da bezdirdi.
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 9 Mayıs 2024 #2 crDroid.net - Download crDroid v10 for Redmi Note 10 Pro/Max (sweet) official crDroid v10 for Redmi Note 10 Pro/Max (sweet) crdroid.net Los tabanlı ama yer yer daha iyi. Evolution X #KeepEvolving #KeepEvolving! evolution-x.org Bu da olabilir. Ama los tabanlıya geçicekler yakında bunlarda.
crDroid.net - Download crDroid v10 for Redmi Note 10 Pro/Max (sweet) official crDroid v10 for Redmi Note 10 Pro/Max (sweet) crdroid.net Los tabanlı ama yer yer daha iyi. Evolution X #KeepEvolving #KeepEvolving! evolution-x.org Bu da olabilir. Ama los tabanlıya geçicekler yakında bunlarda.
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 10 Mayıs 2024 #3 @409 Tesekkurler, nasil kuracagimi biliyor musunuz? Konu acarim ona gore.