Çözüldü Note 10S Bootloader kilidi kapatıldıktan sonra garanti geri gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bebecanciyim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 444
  • Etiketler Etiketler
    garanti
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Manisa
Eylül 2024'te garantim bitecekti ve ben de Bootloader'ı açtım beklemeden bu yöntemle Rehber: MTK işlemcilerde beklemeden Bootloader kilidi açmak bu ROM'u attım Note 10S için global HyperOS port incelemesi şarj konusunda pek memnun kalmadım. Ve Mi Flash tool ile stock roma geri döndüm(buradan yükledim Download Redmi Note 10S Firmware ROM TWRP (rosemary)) ROM'u yüklerken Bootloader kilidini kapatmayı seçtim. Bu cihazın garantisi geri döner mi aslında pek umurumda değil de yine de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kendini güncellemiştir o zaman, sıkıntı yok hocam.

EU ROM kurunca garantiden geçiyor mu ki?
Cihaz hangi ROM ile geldiyse, o ROM'a döndüğünüzde tekrar garanti kapsamına giriyor. TR şartları için konuştum aslında. Hani çoğumuz Endonezya ROM kullanmıyoruzdur zaten belki diye. Mesela Endonezya ROM'u varsa, Endonezya ROM'una döndüğünüzde problem kalmıyor.

İyide benim bu hiç ROM işine bulaşmadan falan önce mavi idi Hyper OS yükledim turuncu oldu sonrasında işte gidip stock roma döndüm yine turuncu.
Sorun değil.
Kendini güncellemiştir o zaman, sıkıntı yok hocam.

EU ROM kurunca garantiden geçiyor mu ki?
Cihaz hangi ROM ile geldiyse, o ROM'a döndüğünüzde tekrar garanti kapsamına giriyor. TR şartları için konuştum aslında. Hani çoğumuz Endonezya ROM kullanmıyoruzdur zaten belki diye. Mesela Endonezya ROM'u varsa, Endonezya ROM'una döndüğünüzde problem kalmıyor.

İyide benim bu hiç ROM işine bulaşmadan falan önce mavi idi Hyper OS yükledim turuncu oldu sonrasında işte gidip stock roma döndüm yine turuncu.
Sorun değil.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…