Detaylar
Kim cevapladı?fatih terim
Uzman
Telefon baya eski batarya ölmüş normaldir. Bazen ROM değişince batarya performansı artıyordu da çok etkeni olacağını sanmıyorum değiştirmekten başka pek şansınız yok.
- Makaleler
- 5
Bataryanın ömrü dolmuş artık. Telefonun kendisi de eskimiş. Kendimde Note 8 Pro kullanıyorum.
Geraltın kılıcı
Üstün
Bataryanızı değiştirdiniz mi?Note 8 telefonu 1 dakika kullanınca şarj %1 düşüyor.
- Makaleler
- 5
Hocam cihaz Xiaomi.Batarya ömrü ortalama 2 yıldır. Elinde patlamadığına dua et, batarya değiştir devam. Samsung yetkili servisinde parça varsa orada yaptır.
Gene durduk yere masraf ettik, hoca.Telefon baya eski batarya ölmüş normaldir. Bazen ROM değişince batarya performansı artıyordu da çok etkeni olacağını sanmıyorum değiştirmekten başka pek şansınız yok.
Aklımda yeni bir cihaz alma düşüncesi pek yok. Batarya değiştirip bir de ekran değiştirip devam ederim aynı cihazla.telefon ölmüş artık , yeni bir telefon alma vakti gelmiş gibi
Batarya ömrü ortalama 2 yıldır. Elinde patlamadığına dua et, batarya değiştir devam. Samsung yetkili servisinde parça varsa orada yaptır.
Şükür patlamamış sıkıntı vallaha hoca.
Hayır, hiç değiştirmedim.
Redmi'ler candır ama keşke teknik destek olarak da yeterli olsalar, hoca.Bataryanın ömrü dolmuş artık. Telefonun kendisi de eskimiş. Kendimde Note 8 Pro kullanıyorum.
Geraltın kılıcı
Üstün
Bataryanızı değiştirin.
Tahmini kaç tutar hocam abartı değişimi?