Merhaba,

NotebookLLM uygulamasında PDF içeriği aktarırken sürekli "java.lang.IllegalStateException: Reply already submitted" hatası alıyorum.

Hata, yöntemin birden fazla kez yanıt göndermeye çalışmasından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Uygulamayı yeniden yükledim, farklı PDF'lerle deneyemiyorum, hiç seçemeden direkt masaüstüne atıyor, bir daha deneyince de hata veriyor.

Sorun devam ediyor.

Sorunu yaşayan veya çözüm bulan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Buraya fotoğraf ekleyecektim. Onu da ekleyemiyorum. Sanırım bir şey yükleme ekranına gelince sorunlar oluyor.

Bir ara documentui gibi bir APK yüklemiştim ve termux ile obsidian vault kabul etmiyordu onu çözmek için.

Sonra uyumsuzluklar çıkınca sildim. Bugün yeniden Xiaomi'nin dosya yöneticisini yükledim. Sanırım sorun başka bir yazılımsal sorun.

Teşekkürler.

Merhaba,

NotebookLLM uygulamasında PDF içeriği aktarırken sürekli "java.lang.IllegalStateException: Reply already submitted" hatası alıyorum.

Hata, yöntemin birden fazla kez yanıt göndermeye çalışmasından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Uygulamayı yeniden yükledim, farklı PDF'lerle deneyemiyorum, hiç seçemeden direkt masaüstüne atıyor, bir daha deneyince de hata veriyor.

Sorun devam ediyor.

Sorunu yaşayan veya çözüm bulan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Buraya fotoğraf ekleyecektim. Onu da ekleyemiyorum. Sanırım bir şey yükleme ekranına gelince sorunlar oluyor.

Bir ara documentui gibi bir APK yüklemiştim ve termux ile obsidian vault kabul etmiyordu onu çözmek için.

Sonra uyumsuzluklar çıkınca sildim. Bugün yeniden Xiaomi'nin dosya yöneticisini yükledim. Sanırım sorun başka bir yazılımsal sorun.

Teşekkürler.
- Öncelikle, "java.lang.IllegalStateException: Reply already submitted" hatası genellikle bir yanıtın iki kez gönderilmeye çalışılmasından kaynaklanır. Bu doğrudan uygulamanın iç yapısıyla ilgili bir sorun olabilir.

- Başlangıç olarak uygulama ayarlarını sıfırlamayı deneyin:
1. Ayarlar menüsünü açın.
2. Uygulamalar bölümüne gidin.
3. NotebookLLM uygulamasını bulun ve üzerine tıklayın.
4. Depolama seçeneğine gidin ve Verileri Temizle işlemini yapın. Bu işlem, uygulamanın ayarlarını sıfırlayacak ve geçmiş verileri temizleyecektir.

- Uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edin:
1. Google Play Store’a girin.
2. Sol üst köşedeki Üç Çizgi simgesine tıklayın ve Uygulamalarım ve Oyunlarım seçeneğine gidin.
3. NotebookLLM uygulmasını burada kontrol edin ve güncelleme varsa güncelleyiniz.

- PDF dosyalarını yüklerken sorun yaşamamak için:
1. Farklı bir PDF dosyası kullanmayı deneyin. Belki mevcut dosya bozulmuş olabilir.
2. Uygulamanın başka bir PDF görüntüleyici ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin.

- Eğer bu adımlar işe yaramazsa, uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin:
1. Uygulamayı kaldırın.
2. Cihazınızı yeniden başlatın. (Bu adım tüm önbelleklerin temizlenmesine yardımcı olur.)
3. Google Play Store'dan uygulamayı tekrar yükleyin.

- Eğer sorun hala devam ederse, logcat hata raporlarını kontrol ederek daha fazla bilgi edinmeniz gerekebilir. Bu aşamada teknik bilgiye sahip biri ile yardım almanız faydalı olabilir.

- Son olarak, gerekli dosya ve ekran görüntülerini forumlarda paylaşarak daha fazla kullanıcıdan destek almayı da düşünebilirsiniz.

Herhangi bir adımda takılırsanız veya ekstra bilgiye ihtiyacınız olursa belirtmeyi unutmayın.