Xenshi 1

Başarılı
Yer
Bursa
Merhaba. Nothing 2A modelini alacağım, sizce 12 GB RAM mi yoksa 8 GB RAM mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Nothing 2A modelini alacağım, sizce 12 GB RAM mi yoksa 8 GB RAM mi almalıyım?
O telefonda 12 GB Ram’i ne yapacaksınız? 12 GB Ram’in hakkını verecek uygulama, oyun yok ki. Olabilir tabii ama o telefon bu kadar ağır şeyleri çalıştırabilecek bir telefon değil. S24 Ultra değil ki bu. 8 GB alın geçin, gerek yok.

O telefonda 12 GB RAM'i ne yapacaksınız? 12 GB RAM'in hakkını verecek uygulama, oyun yok ki. Olabilir tabii ama o telefon bu kadar ağır şeyleri çalıştırabilecek bir telefon değil. S24 Ultra değil ki bu. 8 GB alın geçin, gerek yok.

Şu an olmaması gelecekte de olmayacağı anlamına gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelecekte bu telefonun performansı mı gelişecek pardon? 12 GB RAM'in hakkını verecek kadar gelişmiş şeyler yapamazsınız bu telefonla. O kadar gelişmiş bir işlemciye sahip değil.

Şu an benim 8 GB RAM'li Samsung telefonum bile her yazılım güncellemesinde daha da kasmaya başlıyor, benim ROM'um ile alakalı olabilir ama genelde çoğu böyle, nothing OS zaten Pixel OS tabanlı bir yazılım, Custom ROM olarak kurduğumda yine takılmalar yaşanıyordu, yani illaki bir oyun ya da programın kullanmasına gerek yok sistemin kendisi de yiyor ve aralarında sadece 1 2bin liralık fark var sadece

Şahsen 8GB olanın yeterli geleceğini düşünüyorum. Aradaki fiyat farkına kılıf olur, kablo olur veya kulaklık gibi şeylere harcayabilirsiniz. Gerçi kampanya bitmediyse yanında kulaklık geliyordu.

Şu an benim 8 GB RAM'li Samsung telefonum bile her yazılım güncellemesinde daha da kasmaya başlıyor. Benim ROM'um ile alakalı olabilir ama çoğu böyle. Nothing OS zaten Pixel OS tabanlı bir yazılım. Custom ROM olarak kurduğumda yine takılmalar yaşanıyordu. Yani illaki bir oyun ya da programın kullanmasına gerek yok sistemin kendisi de yiyor ve aralarında sadece 1 2bin liralık fark var.
O sırada masanın kenarından bana bakan ve 4GB RAM'le kölem olan M14 buna güldü. 8GB RAM'in dediğiniz sorunlara neden olacağını ön görmüyorum.

Benim kullandığım 8 GB RAM'li Samsung telefonum artık her güncellemede biraz daha yavaşlayıp kastığı için 12 GB'lık versiyonunu öneriyorum ancak 8 alsan da çok bozmaz, benim tercihim 12'den yana, daha ileriye dönük olacağını düşünüyorum

Şu an benim 8 GB RAM'li Samsung telefonum bile her yazılım güncellemesinde daha da kasmaya başlıyor, benim ROM'um ile alakalı olabilir ama genelde çoğu böyle, nothing OS zaten Pixel OS tabanlı bir yazılım, Custom ROM olarak kurduğumda yine takılmalar yaşanıyordu, yani illaki bir oyun ya da programın kullanmasına gerek yok sistemin kendisi de yiyor ve aralarında sadece 1 2bin liralık fark var sadece
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum hiç.