Nothing (2a) vs Honor 200

Bütçe
20000

35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar selam,

Nothing Phone 2A 12/256 modeli ile Honor 200 8/256 arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. Önceliklerim uzun götürmesi, pilinin uzun süre dayanması, akıcılığı ve kamerası diyebilirim fazla oyun oynamıyorum bunlara göre fikrinizi söylerseniz çok teşekkür ederim herkese iyi günler

Selam. Umarim gunun guzel geciyordur.

Onceliklerinizi ele alirsak, 12 GB RAM daha uzun goturur sizi. Ayrica NothingOS, MagicOS'dan daha stabil. Yazilimda da daha iyidir. Pil olarakta gundelik kullanimda 4 saat daha fazla goturur Nothing Phone 2a. Akicilik olarak, NothingOS daha tepkiye duyarli. Honor'un yazilimdan daha akici. Kamera olarak Honor bariz daha iyi. Oyun oynamiyormussunuz burayi geciyorum. Nothing yazilim, uzun pil omru ve RAM'i 4 GB fazla oldugu icin daha fazla dayanacaktir. Iki cihazda uzmez. Ben Honor 200 alirdim ama. Kamerasi ve paneli daha iyi oldugundan.

Öncelikle teşekkür ederim hocam. Telefonu ben değil kardeşim kullanacak o yüzden uzun süre gitmesine biraz daha fazla önem veriyor sanırım tercihimiz nothingden yana olacak çok teşekkür ederim açıklayıcı metniniz için

Uzun kullanım için alınacaksa RAM 12 depolama 256 olmalı artık.
Pil konusunda ikisi de iyi ama nothing biraz daha iyi olabilir.
yazılım/akıcılık olarak saf Android ile geldiğinden nothing daha avantajlı.
Bu kadar avantajlı olan nothing, sadece kamera konusunda geri kalıyor.(oyun performansı karşılaştırmadım.)
Açıkçası ikisi de üzmez ama Honor 200'ün 12 GB halini tavsiye ederim. Eğer alamazsanız nothing 2a.

2a bakılabilir sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…