Makaleler
6
1.5k AMOLED ekrana Snapdragon 7S gen 4 çipe sahip olması beklenen 4a ilk kez gösterildi.
Mavi siyah pembe beyaz renk seçenekleri ile gelecek.

20260302_222600.webp

20260302_222559.webp

Abisi 4a Pro ise 144 Hz ekrana ve 7 gen 4 çipine sahip olması bekleniyor.

Şu sergiledikleri camın tozunu alsalarmış ya... Ürünü sattırmanın en iyi yolu onu adeta nadir bir sanat eseri gibi sergilemektir. Nothing'den daha iyi bir sunum beklerdim.

Şu sergiledikleri camın tozunu alsalarmış ya... Ürünü sattırmanın en iyi yolu onu adeta nadir bir sanat eseri gibi sergilemektir. Nothing'den daha iyi bir sunum beklerdim.

Büyük ihtimalle herkes elledi kirlendi cam. Yaşları geçmiş insanlarada sürekli cama dokunmayın diyecek halleri yok bence.

O kadar abartmayın. Donanım olarak tüm dünyadaki markalardan önde bir firma + dünyanın tek gerçek anlamda ekosisteme sahip firması (cüzdandan, arabaya, bebek arabasına, tırnak makasına vs.). Panel konusunda da dünyanın en iyi panel koyan firması (telefon ve tablette). Ayrıca Apple dışında USB 3.2 Gen 2 koyan da tek firma.

Yazılımı hariç diğer her şeyi Nothing'inkinden kaliteli.

Kötü bir telefon alan da telefona root atıyor zaten. Güncellemeleri de 2 seneye bitiyor ve gereksiz tonlarca servis ve uygulama ile geldiği için gizlilik ve stabil çalışma diye bir şey yok; 3 seneye çöp cihaz.

O kadar abartmayın. Donanım olarak tüm dünyadaki markalardan önde bir firma + dünyanın tek gerçek anlamda ekosisteme sahip firması (cüzdandan, arabaya, bebek arabasına, tırnak makasına vs.). Panel konusunda da dünyanın en iyi panel koyan firması (telefon ve tablette). Ayrıca Apple dışında USB 3.2 Gen 2 koyan da tek firma.

Ekosistemine ben bir şey demiyorum bir telefona o kadar para veriliyorsa o paranın hakkını vermeli yazılımı vs. İyi olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir telefon alan da telefona root atıyor zaten. Güncellemeleri de 2 seneye bitiyor ve gereksiz tonlarca servis ve uygulama ile geldiği için gizlilik ve stabil çalışma diye bir şey yok; 3 seneye çöp cihaz.
Poco X, F veya düz Xiaomi, T serisi alırsan 3 seneye çöp olmuyor. Nothing'in ekran kalitesizliğini bilen bilir, siyahlar yeşile çalıyor bir yerden sonra. Ancak ekosistem olarak başarılı denebilir.