Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 1 Kasım 2025 #1 Nothing CMF Buds 2’de dönen tekerlek ne işe yarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2025
Çözüm Simon 1 Kasım 2025 Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen.
Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.982 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.430 Yer Middle Earth🧙♂️ 1 Kasım 2025 #2 Ses açma, kapamaya yarıyor. Tekerleği çevirerek sesi artırabilir veya azaltabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 1 Kasım 2025 #3 Lotr Manyağı dedi: Ses açma, kapamaya yarıyor. Tekerleği çevirerek sesi artırabilir veya azaltabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Ses açma, kapamaya yarıyor. Tekerleği çevirerek sesi artırabilir veya azaltabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor?
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.982 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.430 Yer Middle Earth🧙♂️ 1 Kasım 2025 #4 Sadece_Emir dedi: Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hem uygulamanız güncel mi diye kontrol edin hem de uygulamaların içinde tekerlek fonksiyonları ile ilgili bir ayar var ise onu açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hem uygulamanız güncel mi diye kontrol edin hem de uygulamaların içinde tekerlek fonksiyonları ile ilgili bir ayar var ise onu açmayı deneyin.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 1 Kasım 2025 #5 Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Artı 2 Eksi Çözüm
Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 1 Kasım 2025 #6 Simon dedi: Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Simon dedi: Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 1 Kasım 2025 #7 Sadece_Emir dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Başka sorun varsa kulaklıkla alakalı, yeni konu açarak sorabilirsin. Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Başka sorun varsa kulaklıkla alakalı, yeni konu açarak sorabilirsin.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.982 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.430 Yer Middle Earth🧙♂️ 3 Kasım 2025 #8 Simon dedi: Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Genişletmek için tıkla... Sadece_Emir dedi: Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Artı 0 Eksi
Simon dedi: Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Genişletmek için tıkla... Sadece_Emir dedi: Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 3 Kasım 2025 #9 Lotr Manyağı dedi: Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Sen de kusura bakma. Bosu bosuna begenmedim attim. O an sanirim kotu bir ruh halindeydim. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Sen de kusura bakma. Bosu bosuna begenmedim attim. O an sanirim kotu bir ruh halindeydim.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 3 Kasım 2025 #10 Lotr Manyağı dedi: Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam olur ara sıra. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam olur ara sıra.