Andrea Kimi Antonelli 65 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Beğeniler 500 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 1 Kasım 2025 #1 Nothing CMF Buds 2’de dönen tekerlek ne işe yarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2025
Çözüm Simon 1 Kasım 2025 Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen.
Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen.
Lotr Manyağı Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.999 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.465 Yer Middle Earth🧙♂️ 1 Kasım 2025 #2 Ses açma, kapamaya yarıyor. Tekerleği çevirerek sesi artırabilir veya azaltabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Andrea Kimi Antonelli 65 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Beğeniler 500 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 1 Kasım 2025 #3 Lotr Manyağı dedi: Ses açma, kapamaya yarıyor. Tekerleği çevirerek sesi artırabilir veya azaltabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Ses açma, kapamaya yarıyor. Tekerleği çevirerek sesi artırabilir veya azaltabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor?
Lotr Manyağı Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.999 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.465 Yer Middle Earth🧙♂️ 1 Kasım 2025 #4 Andrea Kimi Antonelli dedi: Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hem uygulamanız güncel mi diye kontrol edin hem de uygulamaların içinde tekerlek fonksiyonları ile ilgili bir ayar var ise onu açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Andrea Kimi Antonelli dedi: Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hem uygulamanız güncel mi diye kontrol edin hem de uygulamaların içinde tekerlek fonksiyonları ile ilgili bir ayar var ise onu açmayı deneyin.
Simon 65 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.631 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.411 1 Kasım 2025 #5 Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Artı 2 Eksi Çözüm
Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen.
KS KS Andrea Kimi Antonelli 65 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Beğeniler 500 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 1 Kasım 2025 #6 Simon dedi: Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Simon dedi: Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Simon 65 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.631 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.411 1 Kasım 2025 #7 Andrea Kimi Antonelli dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Başka sorun varsa kulaklıkla alakalı, yeni konu açarak sorabilirsin. Artı 0 Eksi
Andrea Kimi Antonelli dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Başka sorun varsa kulaklıkla alakalı, yeni konu açarak sorabilirsin.
Lotr Manyağı Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.999 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.465 Yer Middle Earth🧙♂️ 3 Kasım 2025 #8 Simon dedi: Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Genişletmek için tıkla... Andrea Kimi Antonelli dedi: Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Artı 0 Eksi
Simon dedi: Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen. Genişletmek için tıkla... Andrea Kimi Antonelli dedi: Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam.
Simon 65 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.631 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.411 3 Kasım 2025 #9 Lotr Manyağı dedi: Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Sen de kusura bakma. Bosu bosuna begenmedim attim. O an sanirim kotu bir ruh halindeydim. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Sen de kusura bakma. Bosu bosuna begenmedim attim. O an sanirim kotu bir ruh halindeydim.
KS KS Andrea Kimi Antonelli 65 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Beğeniler 500 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 3 Kasım 2025 #10 Lotr Manyağı dedi: Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam olur ara sıra. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam olur ara sıra.