Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen.
Ses açma, kapamaya yarıyor. Tekerleği çevirerek sesi artırabilir veya azaltabilirsin.
Themir
Üstün
Ses açma, kapamaya yarıyor. Tekerleği çevirerek sesi artırabilir veya azaltabilirsin.
Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor?
Hem uygulamanız güncel mi diye kontrol edin hem de uygulamaların içinde tekerlek fonksiyonları ile ilgili bir ayar var ise onu açmayı deneyin.Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor?
Themir
Üstün
Hiçbir şeye yaramıyor. Sadece Buds Pro 2'de ses ve ANC açma konusunda işe yarıyor. Yani süs, dekor amaçlı tamamen.
Teşekkürler.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Başka sorun varsa kulaklıkla alakalı, yeni konu açarak sorabilirsin.
Çalışmıyor ama uygulamadan bir ayar mı yapmam gerekiyor?
Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam.

- Makaleler
- 23
Sen de kusura bakma. Bosu bosuna begenmedim attim. O an sanirim kotu bir ruh halindeydim.Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam.![]()
Themir
Üstün
Buds Pro 2 ile karıştırdım demek ki, kusura bakmayın hocam.![]()
Estağfurullah hocam olur ara sıra.
Yeni konular
-
-
-
Lian Li Galahad II Lite Performance 360'ın çalışmayan fanı değiştirilebilir mi?
- muhammetaktas122
-
-
-
-