Fiyat
4.500 TL

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Ürün ortalama 1 ay önce PTTAvm üzerinden alındı, garantisi duruyor. Herhangi bir sorunu yok, sadece 5-6 kez kullandım. Kulağıma tam oturmadığı için satmak zorunda kalıyorum.

4.500 TL, pazarlık payı var, Kocaeli ve İstanbul içi elden verebilirim. Diğer illere kargo ile yollayabilirim. Orijinal kutusu yok ürünün.

@sawyerford fiyat konusunda bir problem mi gördünüz? Ben de emin değilim sorayım dedim :D

Son düzenleme:
Kutusu olmadığı için 4000-4.200 TL civarı eder diye düşünüyorum.

Oralara inmeyi düşünüyordum zaten alıcı çıksa, neredeyse hiç kullanadım bile ya, satmak hiç istemiyorum aslında :D

Silikon alsam sorunu çözebilir miyim diye düşünüyorum ama bilemedim ya, teşekkürler fikriniz için.

Oralara inmeyi düşünüyordum zaten alıcı çıksa, neredeyse hiç kullanadım bile ya, satmak hiç istemiyorum aslında :D

Silikon alsam sorunu çözebilir miyim diye düşünüyorum ama bilemedim ya, teşekkürler fikriniz için.
İyi satışlar. Cihaz yeni hocam zaten sıkıntı yok da kutu fetişi olanlar için (ben) sıkıntı doğuruyor :D Silikon bulursanız denenebilir.

İyi satışlar. Cihaz yeni hocam zaten sıkıntı yok da kutu fetişi olanlar için (ben) sıkıntı doğuruyor :D silikon bulursanız denenebilir.

Kutusu çok kötüydü ya, yani saklamaya değecek bir şey değil :D

Mesela şunun kutusunu ölene kadar saklarım galiba.

Aynen hocam kutu güzel olunca insanı daha da teşvik ediyor da ben yine de atamıyorum. Örnek olarak hala HD 7870, 560 Ti, 780 Ti, i7 4770K vs. kutuları duruyor :D Kıyamıyorum anlayamazsın...

Aynen hocam kutu güzel olunca insanı daha da teşvik ediyor da ben yine de atamıyorum. Örnek olarak hala HD 7870, 560 Ti, 780 Ti, i7 4770K vs. kutuları duruyor :D kıyamıyorum anlayamazsın...

Evde yer kalmıyor. Güzel olanları saklıyorum sadece, neyse konuyu kirletmeyeyim. İyi akşamlar.