Makaleler
23
Güzel fiyat. Basshead profiline uygun. Ear (3) almak gibi bir düşünceniz varsa bunu alın. Fiyatı daha mantıklı.

Bu sorunun net bir cevabı yok. Kişiye göre değişen bir konu. Ses profili olarak EarFun daha fazla detay sunuyor. Fakat Nothing daha iyi bass tepkisine sahip. Nothing'leri takması ve kulakta duruşu daha konforlu. Batarya ömrünü önemsiyorsan burada da EarFun önde. Çok daha iyi bir bataryayla geliyor. Dokunmatik kontroller olarak eşit düzeydeler fakat Nothing daha tepkisel davranıyor. Bağlantı sorunları EarFun'da neredeyse daha az soruna sahip. İki kulaklıkta kronik değil bu durumda ancak EarFun çok daha iyi bir Bluetooth DAC'ı kullanıyor. Mikrofonla görüşme yapacaksan Nothing'i öneririm. Kişiselleştirme ve uygulama özellikleri olarak EarFun daha üstün fakat bu Nothing'in geride kaldığı anlamına gelmiyor. EQ konusuna gelecek olursak Nothing kuşkusuz daha iyi EQ imkanı sunuyor. ANC olarak Nothing'ler EarFun'un haylice gerisinde. Eğer ANC beklentin varsa Nothing'leri eleyebilirsin. Son olarak kutudan çıkan ses kalitelerini karşılaştıracak olursam EarFun daha iyi. Fakat EQ yaparsan Nothing daha iyi hale gelir EarFun'dan. Tasarıma da değineyim. Nothing olanlar büyüleyici gözüküyor. EarFun ise oldukça sıradan Chinese kulaklıklara benziyor. Ben ikisinden birini alacak olsam EarFun'ı alırdım. Sebebi; daha ucuz ve daha iyi bir mobil cihaz. Zaten EarFun'un rakibi Ear (3). Ancak onun da fiyatı berbat durumda. İkisini de öneririm. Arada kaldıysan umarım bu yazı senin için yararlı olmuştur.

Bu sorunun net bir cevabı yok. Kişiye göre değişen bir konu. Ses profili olarak earfun daha fazla detay sunuyor. Fakat nothing daha iyi bass tepkisine sahip. Nothing'leri takması ve kulakta duruşu daha konforlu. Batarya ömrünü önemsiyorsan burada da earfun önde. Çok daha iyi bir bataryayla geliyor. Dokunmatik kontroller olarak eşit düzeydeler fakat nothing daha tepkisel davranıyor. Bağlantı sorunları Earfun'da neredeyse daha az soruna sahip. İki kulaklıkta kronik değil bu durumda ancak earfun çok daha iyi bir Bluetooth DAC'ı kullanıyor. Mikrofonla görüşme yapacaksan Nothing'i öneririm. Kişiselleştirme ve uygulama özellikleri olarak earfun daha üstün fakat bu Nothing'in geride kaldığı anlamına gelmiyor. EQ konusuna gelecek olursak nothing kuşkusuz daha iyi EQ imkanı sunuyor. ANC olarak Nothing'ler Earfun'un haylice gerisinde. Eğer ANC beklentin varsa Nothing'leri eleyebilirsin. Son olarak kutudan çıkan ses kalitelerini karşılaştıracak olursam earfun daha iyi. Fakat EQ yaparsan nothing daha iyi hale gelir Earfun'dan. Tasarıma da değineyim. Nothing olanlar büyüleyici gözüküyor. Earfun ise oldukça sıradan chinese kulaklıklara benziyor. Ben ikisinden birini alacak olsam Earfun'ı alırdım. Sebebi; daha ucuz ve daha iyi bir mobil cihaz. Zaten Earfun'un rakibi ear (3). Ancak onun da fiyatı berbat durumda. İkisini de öneririm. Arada kaldıysan umarım bu yazı senin için yararlı olmuştur.

Öncelikle teşekkür ederim. Benim için seste detay da önemli, bu yüzden EarFun alacağım sanırım. EQ ayarından pek anlamıyorum ama ANC daha iyiyse ve mikrofonu kabul edilebilirse EarFun'ı tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkür ederim. Benim için seste detay da önemli, bu yüzden EarFun alacağım sanırım. EQ ayarından pek anlamıyorum ama ANC daha iyiyse ve mikrofonu kabul edilebilirse EarFun'ı tercih ederim.
Rica ederim. EarFun daha kaliteli bir Bluetooth cipine sahip. Snapdragon'du sanirim. ANC EarFun'da farkla daha iyi dedigim gibi. Mikrofon olarak benzerler ancak Nothing ruzgarli havalarda daha verimli calisiyor.

Rica ederim. Earfun daha kaliteli bir Bluetooth cipine sahip. Snapdragon'du sanirim. ANC Earfun'da farkla daha iyi dedigim gibi. Mikrofon olarak benzerler ancak nothing ruzgarli havalarda daha verimli calisiyor.

Bazı kaynaklar çipim Qualcomm olmadığı için adtpx loseless calısmaz diyor bir de sanırım Apple Music mi kullanmalıyım maksimum performans için? YT Music kullanıyorum.

Bazı kaynaklar çipim Qualcomm olmadığı için adtpx loseless calısmaz diyor bir de sanırım Apple Music mi kullanmalıyım maksimum performans için? YT Music kullanıyorum.
S24+ kullaniyordun hatirladigim kadariyla. Aptx Lossless desteklemiyor yani kullanamazsin. Standart Aptx destekliyor. Onu kullanirsin. Bence bu tur orta segment Bluetooth kulakliklarda YT Music yeterli. Ekstra baska bir aplikasyona gecmene gerek yok.

Aynen. Tak kullan misali. Zaten bu tur TWS kulakliklarin asil amacı ses kalitesi degil. Mikrofon, ANC, batarya gibi bir suru etmen var. Verdigin paranin bir kismini sadece sese veriyorsun.

Kablo cok konforsuz oluyor outdoor kullanımda yoksa bende IEM isterim neyse dediğin gibi bakarım artık çok teşekkür ederim.