Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Kendi kutusundan küçük, orta ve büyük olmak üzere 3 farklı silikonu çıkıyor. Sanırsam büyüğü kullanmak rahatlık ve ANC açısından en mantıklısı.

Ancak maalesef yazılımı genel olarak kulağıma tam oturmadığını söylüyor kulaklığın, fazla hareket edince ANC ve kontrolleri devre dışı bırakıyor. Tekrar oturtmam gerekiyor.

Başka sitelerden, bu durumu çözmeme yardımcı olacak farklı silikonlar almam mantıklı olur mu? Ne önerirsiniz?

Buds Pro modeli ise önce normal düz şekilde kulağınıza takıp sonra saat yönünün tersine doğru kulağınızın içinde çevirin, eğer oturmuyorsa silikon sizlik değildir. Bende de öyleydi, M yerine L takınca düzeldi.

Buds Pro modeli ise önce normal düz şekilde kulağınıza takıp sonra saat yönünün tersine doğru kulağınızın içinde çevirin, eğer oturmuyorsa silikon sizlik değildir. Bende de öyleydi, M yerine L takınca düzeldi.
Konu başlığında belirttiğim gibi, Nothing Ear kullanıyorum.

Kulak uçlarının bu kadar pahalı olabileceğini düşünmezdim.

Param olsa bile, (ki şu an yok) gidip alacak zamanım yok. Türkiye'ye bir dahaki gelişimde alabilirim, sorunu çözemezsem.

Yurt dışı fiyatı nedir? Birisine getirtebilirim belki. Anladığım kadarıyla kulağın şekli fark etmezsizin uyum sağlıyor.

Kulak uçlarının bu kadar pahalı olabileceğini düşünmezdim.

Param olsa bile, (ki şu an yok) gidip alacak zamanım yok. Türkiye'ye bir dahaki gelişimde alabilirim, sorunu çözemezsem.

Yurt dışı fiyatı nedir? Birisine getirtebilirim belki. Anladığım kadarıyla kulağın şekli fark etmezsizin uyum sağlıyor.

S | M | L | SS | MS seçenekleri arasından hangisi alınmalı?

Fiyat farkı güldürdü. Yurt dışı ürünü gerçi, bir bakıma normal denebilir.