Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Bilgisayarda kullanan var mı aramızda? Kablo ile bağlanıyormuş sanırsam ama ses kalitesi olarak PC'de nasıldır?
Ben MacBook'la kullaniyorum herhangi bir problem yasamadim ve kabloyla degil kablosuz kullaniyorum.
Bluetooth ile bağlanır zaten hocam, Type-C ile denediniz mi? 1-2 şikayet gördüm biraz sesi kısılıyormuş sanırsam.Ben MacBook'la kullaniyorum herhangi bir problem yasamadim ve kabloyla degil kablosuz kullaniyorum.
Görkem Say
Üstün
Bluetooth ile bağlanır zaten hocam, Type-C ile denediniz mi? 1-2 şikayet gördüm biraz sesi kısılıyormuş sanırsam.
Ses kisilma gibi bir sey yasamadim ama telefondaki EQ modlarini bilgisayarda kullanamiyorsunuz dogal olarak uygulama destegi olmadigindan onun etkisi olabilir. Type-C ile sadece sarj oluyor bildigim kadariyla kablolu baglanti icin 3.5mm girisi var.
Bilgisayarda da Nothing Ear Web kullaniniz.Ses kisilma gibi bir sey yasamadim ama telefondaki EQ modlarini bilgisayarda kullanamiyorsunuz dogal olarak uygulama destegi olmadigindan onun etkisi olabilir. Type-C ile sadece sarj oluyor bildigim kadariyla kablolu baglanti icin 3.5mm girisi var.
- pesimist34
- kontrol mod nothing
- Forum: Kulaklıklar ve Mikrofonlar
babanneninintikamı
Çalışkan
Nothing Phone 1 zannettim aklım çıktı. Kendi phone 1 cihazımı ev halkından birine kaptırdım hala arıyorum telefonu.
Görkem Say
Üstün
Bilgisayarda da Nothing Ear Web kullaniniz.
- pesimist34
- kontrol mod nothing
- Forum: Kulaklıklar ve Mikrofonlar
Eki Görüntüle 255423
Siteye girince fark ettim telefondaki EQ ayarini bilgisayara gecince de kaydediyormus cihaz.