Nothing neden alınmaz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 632
  • Etiketler Etiketler
    neden nothing

Vira 2

Üstün
Makaleler
1
Nothing Phone'ları alınmaz diyen çok gördüm. Neden? Bazıları daha çok yeni diyor da ne farkı olur ki?

Aslında bende ilk çıktığı zaman önyargı ile yaklaştım biraz ama alınabilir iyi bir cihaz. Sonraki seriyi bekliyorum çıkınca alabilirim. Şu anda küçük sorunları olabilir ama güncelleme yamaları ile düzeltilemeyecek şeyler değil.

Son düzenleme:
Bana çok pahalı geliyor telefonları. Ne kadar doğrudur bilmem ama.

Her güncelleme de yazılımında yeni bugların çıktığını gördüm. Bu yüzden muhtemelen. Pek stabil değil.

Daha yeni sayılacak bir marka kendisi, şu anki telefon pazarında yıllardır olan ve kendini kanıtlamış stabilizasyonu iyi cihazlar mevcut, kısacası rekabet etmek zor bu piyasada, biraz daha zamanının olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye için konuşacak olursam bence fiyatını hak etmiyor, daha yeni bir marka. Ayrıca telefonlarında kullandığı çipler, kameralar vs. Rakiplerine göre geride kalıyor.

Adamlar BBK'ya dahil değiliz diyor ama bence öyleler. Kötü bir şey de değil. Aynı olay OnePlus'ta da yaşanmıştı.
Bence alınabilecek bir cihaz Pixel'lere benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…