895hak

Çalışkan
Arkadaşlar sadece merak ettim. POCO M8 Pro 5G modelinde arka kamera bölgesinde 4 halkanın sağ alt kısmında herhangi bilgi yok. Yapay zekaya sordum, orası flicker sensörü mü, ışık sensörü mü, içerisinde mühürlenmiş gibi cevap aldım. Sizlere sormak istedim. Bu doğru mudur? Dönüş yaparsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maliyeti düşürmek ve estetikten kayıp olmasın boşa koyulmuş bir şey hocam. Hiçbir kaynakta olduğuna dair bir şey göremedim.

Arkadaşlar sadece merak ettim. POCO M8 Pro 5G modelinde arka kamera bölgesinde 4 halkanın sağ alt kısmında herhangi bilgi yok. Yapay zekaya sordum, orası flicker sensörü mü, ışık sensörü mü, içerisinde mühürlenmiş gibi cevap aldım. Sizlere sormak istedim. Bu doğru mudur? Dönüş yaparsanız memnun olurum.
Poco M8 Pro, redmi note 15 pro+'ın yeniden markalandırılmış (rebrand) yapılmış hali, ikisinin de kod adı aynı (flourite). Global modelde tasarım olsa da
Çin'de tanıtılan modelde ise gerçek bir üçüncü kamera olarak 50 MP çözünürlüğünde, 2.5x optik yakınlaştırma yapabilen bir telefoto lens (OmniVision) yer almaktadır.

İkisi telefon arasında 14T elbette daha iyi ve 14T'de boş sensör/kamera yok. Siz bütçenizi söylerseniz ona göre daha iyi yardımcı olurum hocam.

İkisi telefon arasında 14t elbette daha iyi ve 14T'de boş sensör/kamera yok. Siz bütçenizi söylerseniz ona göre daha iyi yardımcı olurum hocam.

Güncelleme süresi olarak POCO daha avantajlı ama 14t ye daha fazla uzatmaları gerektiğini düşünüyorum onun işlemcisi daha yeni Android sürümleri performans kaybı yaşamadan götürme potansiyeli daha yüksek. Ya güncellleme uzun olacak ama kamera bir tane dummy lens veya gerçek kamera ama kısıtlı güncelleme süresi ikilimeni de kalıyorum. Fp cihazları tercih ederim ama saçma sapan kamera dizilimleri olmaz.

Hocam bu iki telefon arasında net şekilde 14T daha iyi. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.