Oyun için önermem, cihazın chipset ve tasarımı dolayısıyla ısınma ve hız düşürme sorunu var.

Screenshot_1.webp

Aynı çip olsa da soğutma/performans profili/fiyat mantığında POCO'nun gerisinde kalır. POCO X7 Pro tamamen gaming odaklı.

F7 zaten 37k :D
Çoğunlukla Phone 3 çok daha önde.

Oyun için önermem, cihazın chipset ve tasarımı dolayısıyla ısınma ve hız düşürme sorunu var.

Eki Görüntüle 247942

Şu görseli bir kere gördüm çoğu kullananda görmedim ya. Birileri stress testi tamamlayamamış demiş inanmadım ya benim S22 bile tamamlıyor ki Vapor chamber var bu cihazda.

İşte bu yüzden F7 ile aynı çipset olsa da POCO X7 Pro'nun gaming olarak gerisinde kalıyor, anlamak zor herhalde neyse.

X7 Pro da ısınıyor :D hem de fena ısınıyor fan lazım yoksa 120'den 60'a kadar düşüyor :D

Hayır. Ben POCO X7 Pro ile F/P olarak dedim.

Yani adam daha iyi kamera, daha iyi malzeme kalitesi ve AOSP arayüz istemiş olabilir.
Ki oyun konusunda X7 Pro'dan daha iyi.

Hayır. Ben POCO X7 Pro ile F/P olarak dedim.

Burada mesele “oyunu açar mı?” değil; uzun süre stabil FPS verir mi, elde ısınınca performansı korur mu? Kısmı. Sen gaming için nothing Phone 3 tercih et arkadaşım, iyi sosyaller.

X7 Pro tam tersini yapıyor işte 🤡🤡

X7 Pro da ısınıyor :D hem de fena ısınıyor fan lazım yoksa 120'den 60'a kadar düşüyor :D

Son düzenleyen: Moderatör: