Kardeş, bana 8400 Ultra'nın 8S gen 4'ten daha iyi olduğunu söylüyorsunboş yere beğenmedim atacağına geçerli sebep söylesen?
Aynı çip olsa da soğutma/performans profili/fiyat mantığında POCO'nun gerisinde kalır. POCO X7 Pro tamamen gaming odaklı.
Kardeş, bana 8400 Ultra'nın 8S gen 4'ten daha iyi olduğunu söylüyorsunboş yere beğenmedim atacağına geçerli sebep söylesen?
Oyun için önermem, cihazın chipset ve tasarımı dolayısıyla ısınma ve hız düşürme sorunu var.
Eki Görüntüle 247942
Aynı çip olsa da soğutma/performans profili/fiyat mantığında POCO'nun gerisinde kalır. POCO X7 Pro tamamen gaming odaklı.
Oyun için önermem, cihazın chipset ve tasarımı dolayısıyla ısınma ve hız düşürme sorunu var.
Eki Görüntüle 247942
İşte bu yüzden F7 ile aynı çipset olsa da POCO X7 Pro'nun gaming olarak gerisinde kalıyor, anlamak zor herhalde neyse.
Hayır. Ben POCO X7 Pro ile F/P olarak dedim.
Burada mesele “oyunu açar mı?” değil; uzun süre stabil FPS verir mi, elde ısınınca performansı korur mu? Kısmı. Sen gaming için nothing Phone 3 tercih et arkadaşım, iyi sosyaller.
X7 Pro da ısınıyorhem de fena ısınıyor fan lazım yoksa 120'den 60'a kadar düşüyor
![]()