Saf Android olması dışında hiçbir olayı yok bu telefonun bana göre.

Haklı olabilirsin fakat siyah rengi cidden dışarıda (özellikle akşam) insanların dikkatini çekebiliyor, düzgünce optimize edilmiş sistem uygulamaları da minimalist bir tasarıma sahip bence tatlı bir telefon, fakat kamera girintisnin ortada olmasını yeğlerdim. İkincisi hala overpriced.

Stok Android olması ciddi bir performans farkı oluşturur mu? Sonuçta Samsung'un vs. arkada çalışan yazılımları çalışmayacak.

Tasarımı güzel, arayüzü güzel, malzeme kalitesi güzel, SoC fiyatına göre düşük, kamerası fena değil, ekranın maksimum parlaklığı güneş altında yeterli seviyede parlaklık sunabiliyor ama yeni modeller gibi 900 nit civarı değil 660 nit civarı.

Bana göre pek alınabilir bir model değil. Bu telefon Türkiye'de hiçbir zaman albenisi yüksek bir cihaz olmadı çünkü hep pahalı satıldı ve alternatifleri çok daha iyiydi. Realme GT 2 en büyük alternatifiydi ve direkt olarak SoC gücünden ötürü NP1'in Realme GT 2 karşısında alınabilirliği ölüyordu. Şimdi de neredeyse S21 FE ile aynı fiyatlarda gezinecek vaziyette.