Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Bileydim Nothing Phone 1 alırdım. CMF aldım ya.
- Makaleler
- 23
CMF'in omru daha uzun. Bunun guncelleme destegi bitti. Ayrica bataryasi berbat. Bence uzulmene gerek yok.
Çöp, gerçekten çöp, ekranında yeşil çizgi çıkması, ekran yeşillenmesi, brick gibi sorunları varken ne zaman brick olacak? ne zaman ekranda çizgi çıkacak? stresiyle yaşanmaz.
- Makaleler
- 23
2a'da da ayni sorunlar vardi. Brick haric.Çöp, gerçekten çöp, ekranında yeşil çizgi çıkması, ekran yeşillenmesi, brick gibi sorunları varken ne zaman brick olacak? ne zaman ekranda çizgi çıkacak? stresiyle yaşanmaz.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam, aşırı şık duruyor be. Neyse gotik giyim hazneme CMF daha fazla uyuyor.CMF'in omru daha uzun. Bunun guncelleme destegi bitti. Ayrica bataryasi berbat. Bence uzulmene gerek yok.
Hocam, CMF Phone 1'de de böyle bir sorun mevcut mu?
- Makaleler
- 23
Tipi guzel fakat telefonun batarya optimizasyonu, OnePlus 9'daki gibi yesil cizgi cikma riski falan varken alinmaz. Kotu telefon. Sadece hos duruyor. Hem CMF'in 4 yil garantisi var.Hocam, aşırı şık duruyor be. Neyse gotik giyim hazneme CMF daha fazla uyuyor.
Hayir. Hic rast gelmedim forumlarda vs. Zaten telefonun 4 yil garantisi var.Hocam, CMF Phone 1'de de böyle bir sorun mevcut mu?
Geraltın kılıcı
Üstün
O zaman iyi ki almışım. Bugün geliyor telefon.Tipi guzel fakat telefonun batarya optimizasyonu, OnePlus 9'daki gibi yesil cizgi cikma riski falan varken alinmaz. Kotu telefon. Sadece hos duruyor. Hem CMF'in 4 yil garantisi var.
Hayir. Hic rast gelmedim forumlarda vs. Zaten telefonun 4 yil garantisi var.
- Makaleler
- 23
Hayirli olsun. Hangi rengini aldin?
- Makaleler
- 6
Yine de almazdım bunu. Fiyat iyi ama bir markanın ilk ürünü alınmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-