Stok eritme çalışmaları diye yorumladım ama bu fiyata da kesinlikle değer be.

Evet stok eritiyorlar ama kritik sorunları harici bayağı iyi. Ama kritik sorunlarına bakıldığında (çok kötü ekran süresi yeşil çizgi sorunu vs)
Ben riske girmezdim. Benzer fiyata cmf Phone 1 alırdım. O daha boş paket gibi olsa da daha az sorunu var.

Evet stok eritiyorlar ama kritik sorunları harici bayağı iyi. Ama kritik sorunlarına bakıldığında (çok kötü ekran süresi yeşil çizgi sorunu vs)
Ben riske girmezdim. Benzer fiyata cmf Phone 1 alırdım. O daha boş paket gibi olsa da daha az sorunu var.

CMF'nin de sorunları yok değil aslında. Hindistan'da bu cihaz bir adamın cebinde durduk yere patlamıştı. Birinin de kamera lensinin etrafındaki gri metal çerçeveden elektrik çarpması yaşadığını okudum.

Bunları ben de dün siparişi iptal ettikten sonra öğrendim, sanırım hiç bulaşmamak en iyisi :).

Cmf'nin de sorunları yok değil aslında. Hindistan'da bu cihaz bir adamın cebinde durduk yere patlamıştı. Birinin de kamera lensinin etrafındaki gri metal çerçeveden elektrik çarpması yaşadığını okudum.

Bunları ben de dün siparişi iptal ettikten sonra öğrendim, sanırım hiç bulaşmamak en iyisi :).

Hocam illaki her telefonda sorunlar oluyor ama en önemlisi yaşayan kişi sayısının az olması.
Mesela Kore'de S25+ kullanan birininde patlamıştı.
Bu sorun çoğaldıkça sıkıntı.