kimsesiz

Başarılı
Kendim Redmi Note 14 Pro kullanıyorum ve alalı iki ay oldu ama hani açıkçası pek içime sinmedi ve değiştirmek istiyorum. Aklımda da şu an için hemen alabileceğim Nothing Phone 1 var ama biraz daha bekleyip Nothing Phone 2 A Plus mı almak daha iyi emin olamadım.

S24 FE al, alamıyorsan Honor 400 al, onu da alamıyorsan A56 al, o da olmuyorsa NP 2a Plus olabilir. NP 1 aslında daha hoş gibi ama eski artık.

Note 14 Pro hangi anlamda mutlu etmedi?

S24 FE al, alamıyorsan Honor 400 al, onu da alamıyorsan A56 al, o da olmuyorsa np 2A Plus olabilir. Np 1 aslında daha hoş gibi ama eski artık.

2A Plus fiyatları 23K seviyelerinde. Bekleyip ona para verebilirse bence söylediğiniz cihazları alabilir.

S24 FE al, alamıyorsan Honor 400 al, onu da alamıyorsan A56 al, o da olmuyorsa NP 2a Plus olabilir. NP 1 aslında daha hoş gibi ama eski artık.

Yani hani aslında hep içimde Nothing almak vardı ama olmayınca bu cihaza yöneldim belki başkasını tatmin eder ama ben kendi yazılımı açısından çok beğenmedim. Samsung kullandım ama saf Android kullanmak istediğim için aslında Nothing bakıyorum.

Kendim Redmi Note 14 Pro kullanıyorum ve alalı iki ay oldu ama hani açıkçası pek içime sinmedi ve değiştirmek istiyorum. Aklımda da şu an için hemen alabileceğim Nothing Phone 1 var ama biraz daha bekleyip Nothing Phone 2 A Plus mı almak daha iyi emin olamadım.
2a Plus bekleyin kesinlikle.