Kendim Redmi Note 14 Pro kullanıyorum ve alalı iki ay oldu ama hani açıkçası pek içime sinmedi ve değiştirmek istiyorum. Aklımda da şu an için hemen alabileceğim Nothing Phone 1 var ama biraz daha bekleyip Nothing Phone 2 A Plus mı almak daha iyi emin olamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Beklemen daha iyi olur. 2A Plus fiyatına S24 FE de bakabilirsin ayrıca. Kullanımın neler? Honor 400, S24 FE, 2A Plus bakılır ama kullanıma göre bir şey önermek en iyisi.
- Makaleler
- 6
S24 FE al, alamıyorsan Honor 400 al, onu da alamıyorsan A56 al, o da olmuyorsa np 2A Plus olabilir. Np 1 aslında daha hoş gibi ama eski artık.
Note 14 Pro hangi anlamda mutlu etmedi?
2A Plus fiyatları 23K seviyelerinde. Bekleyip ona para verebilirse bence söylediğiniz cihazları alabilir.
Yani hani aslında hep içimde Nothing almak vardı ama olmayınca bu cihaza yöneldim belki başkasını tatmin eder ama ben kendi yazılımı açısından çok beğenmedim. Samsung kullandım ama saf Android kullanmak istediğim için aslında Nothing bakıyorum.S24 FE al, alamıyorsan Honor 400 al, onu da alamıyorsan A56 al, o da olmuyorsa NP 2a Plus olabilir. NP 1 aslında daha hoş gibi ama eski artık.
Note 14 Pro hangi anlamda mutlu etmedi?
mete01
Üstün
Bence 2a plus bekleyin.Yani hani aslında hep içimde Nothing almak vardı ama olmayınca bu cihaza yöneldim belki başkasını tatmin eder ama ben kendi yazılımı açısından çok beğenmedim. Samsung kullandım ama saf Android kullanmak istediğim için aslında Nothing bakıyorum.
2a Plus bekleyin kesinlikle.Kendim Redmi Note 14 Pro kullanıyorum ve alalı iki ay oldu ama hani açıkçası pek içime sinmedi ve değiştirmek istiyorum. Aklımda da şu an için hemen alabileceğim Nothing Phone 1 var ama biraz daha bekleyip Nothing Phone 2 A Plus mı almak daha iyi emin olamadım.
Hepinize teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım.
23-24 bandında kadar çıkabilirim.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-